DKK

Brugerdefinerede sanitære uniformer

Filter  
Kategori  
Genero  
Colores  
Marca  
  1. ROLY 7
  2. Velilla 26
  3. WORKTEAM 42
  4. Premier 6
Envio  
Talla  
2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
5XL
0
Vi ved, at sundhed kommer først, derfor er vores personlige hygiejneuniformer lavet med de bedste materialer til at udføre deres fag på en optimal måde. Vi har modeller af uniformer både til sundhedspersonale (såsom laboratoriefrakker eller tandlægetøj) og til rengøringspersonale på hospitaler og sundhedscentre. Vi er forpligtet til komfortabelt og skræddersyet arbejdstøj i Health. Sanitetsuniformer og pyjamas er essentielle i dagligdagen for arbejdere på hospitaler, apoteker, tandklinikker eller dyrlæger. Sanitetstøj kan være både stykker og hel krop.  Vi har bukser, jakker, hygiejnejakker samt personlige kjoler. Vores uniformer til sundhedspersonale er synonymt med komfort. Hos Garrampa har vi et bredt udvalg af beklædningsgenstande til at skabe billige sanitetsuniformer.  Opdag dine medicinske dragter fra de bedste mærker på markedet.

Skræddersyet tøj til klinikker og hospitaler


Tag et kig på alle vores tilpassede sanitetsuniformer: kjoler, jakker, heluniformer, hatte, pyjamas og meget mere! For både mænd og kvinder søger vi at imødekomme behovene hos disse fagfolk i hospitalssektoren og personlige tjenester. Oplev vores personligt tilpassede tøj til klinikker og hospitaler , der fremhæver sygeplejersker, læger, plejeassistenter, jordemødre, kosmetologer , rengøringspersonale ... mulighederne er mange! Hos Garrampa leder vi altid efter den højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Gør din tandlægeuniform eller din sygeplejerskejakke behagelig, behagelig og funktionel, samtidig med at den er økonomisk. Og er, at det meste af vores hygiejnetøj er sammensat af naturlige fibre, som giver åndbarhed og er nemme at mærke med dit logo, og dermed personliggøre sygeplejerskernes kjoler eller medicinske jakker, så den professionelle og deres præstationer kan identificeres. Hos Garrampa klæder vi rengørings- og sundhedspersonale på med kvalitetstøj . Her forsikrer vi dig om komfort.

Uniformer til sygeplejersker og læger


Vi ved, at hygiejne er synonymt med sundhed, og derfor er det vigtigt at bruge specifikke hygiejneuniformer for disse sundhedsprofessionelle . Vi refererer til sundhedsarbejdere såsom farmaceuter, laboranter, tandlæger, fysioterapeuter, læger, sygeplejersker ... Og sagen er den, at vi hos Garrampa har en bred vifte af personligt tilpassede sanitetsuniformer af alle slags: apotekere uniform, hygiejnejakker til akuttjenester, tandlægetøj, hvide laboratoriefrakker, sygeplejersketøj osv. Så nu ved du det, hvis du leder efter en arbejdstøj behageligt til din arbejdsdag på hospitalet, i Garrampa finder du alle slags beklædningsgenstande.  Vi tilbyder dig personlig rådgivning , så du kan vælge en aktuel og optimal uniform til din klinik og differentiere den med dit logo.

Medicinsk tøj til læger og apoteksuniformer


Sanitetsuniformer beskytter fagfolk og derfor patienter mod mulige infektioner, der kan opstå på arbejdspladsen. Hygiejniske pyjamaser skal holdes rene, vask dem så mange gange som nødvendigt. Derudover vil personligt hygiejnetøj give patienterne mulighed for hurtigt at skelne hver fagperson på nødsituationstidspunktet. De vigtigste fordele ved at bruge vores personlige hygiejneuniformer er: sikkerhed, komfort og professionalisme. Først og fremmest sikkerhed for både patienter og læger, når det kommer til at undgå infektioner. Også den komfort, det giver alle fagfolk til at udføre deres arbejde korrekt. Endelig den seriøsitet og professionalisme, som de formidler til patienterne, hvilket giver dem selvtillid.  Tilpasning af hygiejnetøj til sygeplejersker eller andet sundhedspersonale kan give et tættere billede af patienten. Nogle gange har vi set, hvordan kirurger bruger personlige hygiejneuniformer med meget lyse farver, når de går for at behandle børn, for eksempel. Den hurtige differentiering af hospitalsprofessionelle i tilfælde af behov. Eksistensen af ​​ billige hygiejneuniformer , der opfylder alle de egenskaber, som en så vigtig beklædningsgenstand kræver.

Beklædning til læger og beklædning til klinikker og hospitaler


Afhængigt af af arbejdsområdet eller kategorien af ​​samme, bliver vi nødt til at bære forskellige typer sanitære uniformer på arbejde. Med Garrampa kan du klæde personalet på dit hospital eller klinik på med medicinsk tøj med meget god værdi for pengene . Vi har et bredt udvalg af tøj til læger til den bedste pris, flere modeller der vil opfylde dine forventninger. Tøjet er moderniseret og snittene udvikler sig til at kombinere komfort og æstetik.  Vores hygiejnetøj er perfekt til læger, patienter, farmaceuter og endda rengøringspersonale. Hygiejniske pyjamas er den enkleste mulighed for hospitalspersonale: fra sygeplejersker til assistenter; passerer gennem vagterne. Du kan købe dette hygiejnetøj fra Velilla-mærket og fra andre mærker separat eller købe hele uniformen. Vi har også tilbehør til personlige hygiejneuniformer, der giver et strejf af farve.  Vores sanitære garderobe er behageligt og tilpasset dit erhverv. Til vores medicinske tøj og bukser foretrækker vi blandingen af ​​polyester og bomuld, der letter plejen af ​​dit medicinske tøj og bevarer dets udseende hele dagen.  Medicinsk tøj fås i forskellige farver til at kombinere, som du vil.

Ofte stillede spørgsmål om Sundhed

Hvilke materialer anvendes til hygiejnepyjamas?

Ammebeklædningsstof er designet til maksimal komfort, holdbarhed og ensartet vedligeholdelse.  Hygiejniske pyjamas er lavet med kvalitetsstoffer såsom 100 % bomuld, så de er nemme at vaske og meget modstandsdygtige over for industriel vedligeholdelse. Til vores personlige hygiejneuniformer foretrækker vi blandingen af ​​polyester og bomuld, der letter dig passe på dit medicinske tøj. Det meste af vores arbejdstøj til Healthcare er lavet af poly / bomuld, poly / rayon, poly / spandex og poly / viskose. På denne måde hos Garrampa får vi det bedste af råvaren naturlige og syntetiske stoffer , nemme at vedligeholde, har tendens til at være rynkebestandige og deres farver holder meget længere.

Hvilken pleje og vedligeholdelse er nødvendig for hygiejniske uniformer?

Vores hygiejnedragter er nemme at vedligeholde. Hos Garrampa kender vi vigtigheden af ​​hygiejne og endnu mere på en arbejdsplads som den sanitære. Derfor kan du vaske og tørre ved høj temperatur uden at beskadige vores personlige sanitetsuniformer. For at desinficere din tandlægefrakke skal du dog tage følgende i betragtning: vasketemperaturen, vaskemetoden (industri eller husholdning) og vaskefrekvensen.

Hvordan laves personlige sundhedsuniformer efter mål?

Hos Garrampa laver vi en skræddersyet konfekt, da vi ved, at det er den ideelle måde at tilpasse medicinske uniformer eller billige laboratoriefrakker til din klinik, hospital, lægekontor eller sundhedsvæsen. På denne måde personaliserer vi i Garrampa-teamet dine hygiejnepyjamas i Zaragoza ved hjælp af forskellige trykteknikker: trykning og brodering af navnet eller personlige etiketter. Oplev vores uniformer i vores online katalog originale toiletter og tilpas dem med dit navn eller navnet på dit team, afdeling eller speciale.

Hvorfor købe personlige skrubber hos Garrampa?

I vores Garrampa online butik kan du købe din komplette sanitetsgarderobe direkte. Takket være vores brede udvalg af hygiejnetøj, vil du være i stand til at få billig hygiejnepyjamas af høj kvalitet til kvinder eller mænd. Vi har nøje udvalgt hver af vores referencer, så de kan reagere på dine professionelle behov . På denne måde vil du med vores originale sanitetsuniformer være i stand til at få det bedste professionelle medicinske tøj, ideelt til forskellige scenarier: hospitaler, apoteker, klinikker ... Så nu ved du det, hos Garrampa har vi et bredt udvalg af pyjamas toilet eller kjole.  Vores personlige hygiejneuniformer findes i forskellige stoffer, snit, mærker og farver.

Har du forskellige modeller af billige scrubs til mænd og kvinder?

Ja, vi har alle slags originale hygiejnepyjamaser eller lægekjoler – blandt andet – til mænd og kvinder.  Få din sygeplejerskeuniform eller din sygeplejerskeuniform, begge tilpasser sig perfekt til hver krops morfologi.  Vores sanitære arbejdstøj er meget behageligt, giver stor bevægelsesfrihed og er designet til at udøve faget med total komfort. Find blandt andet medicinske jakker, der kan tilpasses alle typer kroppe og super praktiske og behagelige. Derudover tilbyder vi dig på Garrampas hjemmeside unisex hygiejnebeklædning til alle typer medicinsk personale i din sundhedsinstitution.

Hvor meget koster hygiejnepyjamas?

Forklar først og fremmest, at vi har en bred vifte af billige hygiejnepyjamaser , der kan tilpasses alle slags budgetter. Find din sygeplejerske eller læge pyjamas samt pyjamas til blandt andet tandlæger I vores online katalog kan du købe stykkerne af pyjamasen samlet eller hver for sig , du vælger selv om du vil kombinere dem i forskellige farver! Fortælle dig, at hvis du køber sættet, vil de være billigere. Hvad venter du på for at tage et kig på disse personlige hygiejneuniformer? Vælg en af ​​vores og kombiner det med din hygiejnebukser efter eget valg og uden at gå ud af dit budget! Hos Garrampa tilbyder vi dig en utrolig værdi for pengene. Oplev vores udvalg af billigt hygiejnetøj og meget billige hvide medicinske bukser. Selvom du ønsker det, kan du fuldende dit professionelle hospitalssæt med andet tilbehør og tøjtilbehør.

I den følgende video viser vi dig udvalget af sanitære uniformer til læger, sygeplejersker og apotek

I garrampa kan du finde pyjamas og hygiejneuniformer til læger, sygeplejersker og hospitalspersonale. Vi tilbyder al slags tøj til apoteker og dyrlægeklinikker. Se priserne på vores online butik med medicinsk tøj.