DKK

Teknologiske gaver tilpasset dit brand

Filter  
Kategori  
Colores  
Eco  
Marca  
  1. Antonio Miro 8
  2. Ekston 7
  3. XD Collection 175
  4. XD Design 4
  5. XD Xclusive 31
  6. Swiss Peak 16
Envio  
Hos Garrampa vil vi med på den teknologiske vogn. Derfor præsenterer vi hele denne række af personlige teknologiske gaver til dit yndlingsmærke eller design . Oplev alle disse perfekte gaver til teknologielskere, hvor du helt sikkert kan få succes. Alle former for gadgets og nyheder, hvor du kan fange dit logo og overraske de mest krævende kunder. Tag et kig på vores personlige hovedtelefoner og kombiner dem med andet computertilbehør såsom en musemåtte eller et af vores personlige USB-kort . Derudover har vi hos Garrampa bærbare batterier, trådløse opladere eller superfunktionelle stik. Lav de bedste gaver på messer med et af vores tilbehør til mobiltelefoner eller tablets samt højttalere eller endda reklamelaserpointere. Hvis du spekulerer på, hvad du skal give en computeringeniør, kan vi hos Garrampa også hjælpe dig: vi har virtual reality-briller , digitale kameraer samt moderne firmaure.  Uden tvivl finder du her de bedste computergaver til kvinder og mænd.

Teknologiske produkter at give væk


Leder du efter teknologiske gaver til kvinder og mænd? Hos Garrampa har vi de mest originale gaver inden for teknologi! Ud over at vores personlige teknologiske gaver til dit brand er et fantastisk og aktuelt reklamemedie, kan de også være den bedste gave at lave i tættere festligheder med familie eller venner Forestil dig et bryllup, hvor detaljerne på brudeparret er personlige mus til ham computer eller nogle ure med logoet fra peña de amigos. Det ville være en stor detalje, ikke? Og det er, at vores teknologiske produkter at give ikke kun er utrolige gaveideer til programmører , men de kan lide alle.  Oplev vores teknologiske og computerrelaterede gaver nu : en af ​​vores mest efterspurgte kategorier på Garrampa-webstedet.

Tekniske artikler til erhvervslivet


Find din ideelle gave i Garrampas teknologisektion! Her kan du se endeløse gadgets eller små elektroniske genstande skræddersyet til din virksomhed til at give til kunder, leverandører eller medarbejdere og bruges i deres tid Teknologi er til stede i enhver type af arbejdspladsen, det er derfor fra Garrampa vi ikke kan komme i tanke om en bedre idé end disse virksomhedsartikler . Vi har USB-hukommelse af alle typer og kapaciteter, salgsfremmende hovedtelefoner, der kan opbevares komfortabelt i deres etuier, firmaure og specialiseret i arbejdssektoren ... Hos Garrampa har vi alle slags personlige teknologiske gaver til dit brand! Faktisk foreslår vi at disse varer er dine næste personlige julegaver i din virksomhed . Og overrask dine arbejdere med en gave, der er typisk for dette 21. århundrede.