DKK

Messer og personlige økologiske arrangementer

0
Faldende orden

30 varer

 1. Økologisk
  TASLO RPET filt indkøbspose
  Pris fra 19,57 kr /enhed
 2. Økologisk
  også armbånd
  Pris fra 0,37 kr /enhed
 3. Økologisk
  Økologiske lelex-ventilatorer i træ
  Pris fra 1,34 kr /enhed
 4. Økologisk
  planet taske
  Pris fra 1,34 kr /enhed
 5. Økologisk
  Bayala armbånd
  Pris fra 1,86 kr /enhed
 6. Økologisk
  Mirok-snore i 100% økologisk bomuld
  Pris fra 2,01 kr /enhed
 7. Økologisk
  broche armbånd
  Pris fra 2,08 kr /enhed
 8. Økologisk
  Sartal identifikator
  Pris fra 2,38 kr /enhed
 9. Økologisk
  Troix Nøglebånd
  Pris fra 3,27 kr /enhed
 10. Økologisk
  Snor Bespal
  Pris fra 3,42 kr /enhed
 11. Økologisk
  Naisa tyvek indkøbsposer
  Pris fra 3,79 kr /enhed
 12. Økologisk
  Kronix fan
  Pris fra 4,46 kr /enhed
 13. Økologisk
  Kortal taskesæt
  Pris fra 4,54 kr /enhed
 14. Økologisk
  Helena taske
  Pris fra 5,36 kr /enhed
 15. Økologisk
  Økologiske bambus lencer fans
  Pris fra 5,88 kr /enhed
 16. Økologisk
  Palzim taske
  Pris fra 6,03 kr /enhed
 17. Økologisk
  Merul Lanyard
  Pris fra 7,66 kr /enhed
 18. Økologisk
  Økologiske kasolventilatorer i træ
  Pris fra 10,27 kr /enhed
 19. Økologisk
  Økologisk jute rotin indkøbsposer
  Pris fra 12,87 kr /enhed
 20. Økologisk
  Nazari tesæt
  Pris fra 15,18 kr /enhed
 21. Økologisk
  Fontana smykkeskrin
  Pris fra 21,20 kr /enhed
 22. Økologisk
  WINDSOR. Landgård i rPET
  Pris fra 138,98 kr /enhed
 23. Økologisk
  DOVER. Landgård i rPET
  Pris fra 140,39 kr /enhed
 24. Økologisk
  Mulepose AOP
  Pris fra 4,94 kr /enhed
Faldende orden

30 varer

Oplev alle Garrampas personlige organiske merchandising. Vi har et bredt udvalg af tilbehør til skræddersyede miljøvenlige messer og events.  Hos Garrampa har vi det bedste merchandising til dig til internationale messer, kongresser eller personlige begivenheder. Sørg for at se hele vores tilbud inden for personlig lanyard, billige brugerdefinerede paipáis og fans, badgeholdere, identifikatorer med bæredygtige materialer; samt økologiske poser med forskellig kapacitet. Find her bæredygtige muleposer, indkøbsposer eller bæredygtige tasker.  Arranger din økologiske messe eller begivenhed, hånd i hånd med alle disse bæredygtige artikler fra Garrampa. Tag et kig på denne onlinekategori og overrask offentligheden med bæredygtig reklame-merchandising.

Merchandising til økologiske arrangementer og messer


Garrampas personlige økologiske messer og begivenhedsartikler er det bedste bæredygtige merchandising på markedet. Vi har en bred vifte af produkter, ideelle til at give væk på festivaler, diskoteker, reklamekampagner; men også til konferencer, kongresser, fester eller endda på en messe.For eksempel er vores personlige pai pai fanmodel ideel til enhver sommerbegivenhed. Ud over at kvæle varmen hos nogle, vil det tjene til at promovere dit brand, uanset hvor de går. Ligeledes er vores produkter til messer og personlige økologiske begivenheder ideelle til private arrangementer med et betydeligt antal mennesker. Vi tænker faktisk på bryllupsfester. Af denne grund er vores personlige bryllupsfan tilbud meget efterspurgt, forestil dig gommen eller bruden i selve viften! Til gengæld kan din stoftaske til messer og personlige økologiske arrangementer heller ikke udeblive. Undgå brugen af ​​plastik og giv et genanvendeligt og superpraktisk produkt væk. Ideel både til merchandising til kongresser og til merchandising til diskoteker. Brands ved vigtigheden af ​​at promovere sig selv under et økologisk virksomhedsimage. Bliver du den næste? Vi venter på dig i Garrampa!

Miljøvenlige billige snore


Hos Garrampa har vi en bred vifte af personlige økologiske messe- og begivenhedsgaver. Og et tydeligt eksempel på dette er vores personlige økologiske reklamesnore. Snoren er en type vedhæng, der er essentiel i enhver kongres, begivenhed eller altafgørende konference. Det er vedhænget, som akkrediteringen til at få adgang til et websted hænger på (overflødigheden værd). For eksempel er medlemmer af en organisation eller pressen normalt ledsaget af en, så vi kan ikke tænke på en bedre måde at promovere dit brand og fremme det økologiske image og engageret i planeten end at bruge en af ​​vores -nøgler, der kan tilpasses økologiske . Denne type tilbehør til skræddersyede økologiske messer og begivenheder er lavet med materialer som genanvendt plast, 100 % bomuld, hvederør eller naturlig kork . Skal du snart arrangere en stor begivenhed? Gå ikke glip af at se Garrampas bæredygtige reklame-merchandising!