DKK

Personlige bolsjer og billige reklame gelébønner

Filter  
Kategori  
 1. Messer og arrangementer 452
 2. Sød 10
 1. Slik 10
 2. Chokolade 0
Colores  
Envio  
0
Vores anbefalingerVores anbefalinger
 1. Caramelos lazo con impresión vista 1
  bue slik
  Pris fra 30,06 kr /enhed
 2. Caramelos sobre para personalizar vista 1
  Slikkonvolut
  Pris fra 30,50 kr /enhed
 3. Caramelos piruleta vista 1
  slikkepind
  Pris fra 46,50 kr /enhed
Alle kategori produkter
Faldende orden

10 varer

 1. metal mynte slik
  Pris fra 3,79 kr /enhed
 2. plastik myntekort slik
  Pris fra 2,16 kr /enhed
 3. plast bermonds slik
  Pris fra 2,38 kr /enhed
 4. brise de blik slik
  Pris fra 4,69 kr /enhed
 5. Caramelos lazo con impresión vista 1
  Anbefalet
  bue slik
  Pris fra 30,06 kr /enhed
 6. Caramelos sobre para personalizar vista 1
  Anbefalet
  Slikkonvolut
  Pris fra 30,50 kr /enhed
 7. Caramelos piruleta vista 1
  Anbefalet
  slikkepind
  Pris fra 46,50 kr /enhed
 8. plastik coramint slik
  Pris fra 2,83 kr /enhed
 9. plastik lovemint slik
  Pris fra 6,40 kr /enhed
Faldende orden

10 varer

Velkommen til den sødeste sektion af Garrampa!  Oplev nu vores personlige slik og billige reklame-gelébønner. Selvom vi også har et bredt udvalg af billige personlige slik, personlig chokolade, slik, personlige gelébønner, samt personlige slik slikkepinde. Ikke at forglemme resten af ​​vores produkter: slikskyer, chokoladebonbons, dragéer, personlige chokolademønter, energibarer, napolitanske småkager, tyggebolsjer ... uendeligt! At skabe det sødeste minde om dit brand er meget nemt med Garrampa. Ideel til alle slags begivenheder, både firma- og familiefester. Eller hvad med nogle personlige slik til fødselsdage eller nogle personlige jelly bean poser til et bryllup? Derudover er tilpasning af slik og gummier en stor attraktion for virksomheder såsom butikker, de perfekte gaver til højtiden! Valentinsdag, jul eller jubilæet for dit sted, du bestemmer selv, hvordan du vil fejre det med Garrampa!

Salgsfremmende slik trykt med dit logo


Personlige slik og billige reklame-jellybeans er kongerne af enhver begivenhed. Anledningen til at have en slik eller chokolade med dit logo ved hånden er altid god: ved kongresser og messer, informationsskranker eller endda ved en Lægens kontor. Salgsfremmende slik, såvel som personlige chokoladebarer er synonyme med international taknemmelighed. I Garrampa kan du få personlige slik og billige reklamegummier i forskellige formater : montrer, personlige slikglas, æsker til chokolade og slik i forskellige former og farver, salgsautomater, individuelle æsker ... mulighederne er uendelige!Og i Garrampa vil du lave din engrosbestilling af personlig slik og billige reklamegelébønner til alle slags lejligheder . For eksempel på det personlige plan er personlige slik til dåb eller nadver ideelle som souvenirs, især til de små! Ligeledes er firmachokolader en original detalje at tilføje til enhver virksomheds julekurv. Og de personlige jelly beans , den perfekte gave til massive begivenheder såsom festivaler! Hvad venter du på for at trykke dit logo på en af ​​vores personlige slik og billige reklame jelly beans?

Slik til virksomheder at give væk til arrangementer og messer


Garrampa er også en af ​​disse leverandører af salgsfremmende slik og reklamechokolade , ideel til begivenheder og messer af enhver art. Vi har et motto: tænk sødt, og du vil have ret! Af denne grund kan vi ikke ignorere hele vores udvalg af billige personlig chokolade, hvor du kan tilføje dit firmalogo eller gøre krav på det. Også reklame slik er det produkt, der aldrig går af mode. Alle kan lide en slik, og hvis den er personlig, hvad bedre! Så nu ved du, at hvis din virksomhed snart deltager i en begivenhed eller messe, så tøv ikke med at inkludere en af ​​vores personlige slik og reklame gelébønner. billigt ved din stand . Du vil efterlade den bedste smag i din mund! Gå over til Garrampa-webstedet og, hvis du har særlige ønsker, så lad os det vide! Fortæl os om dit projekt, og vi vil vælge det bedste produkt til dig, dit logo vil være overalt!