DKK

Brugerdefinerede gæstfrihedsuniformer

Filter  
Kategori  
Genero  
Colores  
Eco  
Marca  
  1. B&C 4
  2. Fruit of the Loom 4
  3. ROLY 16
  4. Russell 41
  5. Velilla 48
  6. WORKTEAM 62
  7. Premier 63
  8. Kariban 84
  9. K-up 2
Envio  
Talla  
KID
SR
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
5XL
6XL
Hvis du har overvejet at opdatere din gæstfrihedsvirksomhed, kan vi ikke tænke på en bedre måde end vores personlige gæstfrihedsuniformer.  Udstyr dit team, giv komfort og tilstedeværelse; mens du fornyer virksomhedens image af din virksomhed. På denne måde har vi hos Garrampa forskellige billige gæstfrihedsuniformer såsom hele vores udvalg af personligt køkkentøj eller tjenerdragt.  Vi ønsker at tilbyde dig stil og funktionalitet i lige grad. Brug vores personlige gæstfrihedstøj i din restaurant, cafeteria, bar eller 'gourmand' sted. Du vælger med Garrampa. Vi har skjorter, bukser, veste samt andet tilbehør såsom slips eller tørklæder til at fuldende din personlige gæstfrihedsuniform. Ligeledes tilbyder vi dig fra vores hjemmeside forskellige modeller af forklæder til tjenere og kokke, køkkenhatte samt originale køkkenjakker (ikke alle er hvide!).  Find dit personlige gæstfrihedsarbejdstøj her i vores brede udvalg af kokke- og tjeneruniformer. Kvinder og mænd i restaurationssektoren vil være på mode med Garrampa.

Gæstfrihedstøj til restauranter og barer


Ønsker du at etablere et moderne etablissement til en god pris? Hos Garrampa har vi billige køkkenuniformer, samt billigt tjenertøj.  Gæstfrihedsuniformer personliggjort med dit logo eller tekst, som du kan forbedre virksomhedens image af din virksomhed med og dermed skabe merværdi. Vi er din online butik med gæstfrihedstøj. Hos Garrampa har vi er specialister i fremstilling af tilpassede gæstfrihedsuniformer. Vi distribuerer til barer, restauranter, caféer og hoteller. Og vi tilbyder dig den bedste kvalitet til den bedste pris. At købe gæstfrihedsuniformer engros er meget enkelt med Garrampa : vi har forskellige typer køkkenforklæder, billige tjenerveste, kokkebukser, jakker moderne køkken, bl.a. muligheder. Tag et kig på vores brede udvalg af modeller, unisex, mænd og kvinder, samt de forskellige farver og finish, besøg vores hjemmeside nu!

Gæstfrihedstøj til kokke og tjenere


Hos Garrampa har vi personlige gæstfrihedsuniformer til både kokke og kokke samt tjenere og maîtres. Tag et kig på hele vores udvalg af restaurantarbejdstøj og klæd alle dine medarbejdere på, så de matcher. Hvis vi hos Garrampa ved noget , det er, at formidling af følelsen af ​​enstemmighed i gæstfrihedsarbejdstøj giver kunden tillid og et godt billede af dit sted. I vores online butik stoler vi således kun på de bedste mærker, der er specialiseret i gæstfrihedstøj.  Valento, Roly, Velilla... opdag den bedste kvalitet i Garrampa. Til kokke har vi en lang række moderne kokkejakker i forskellige farver, bukser til arbejde i køkkenet samt professionelle køkkenforklæder og alt sammen en række specialdesignede køkkenhatte.  Få dit billige køkkentøj hos Garrampa! Til gengæld har vi tjenerveste, slips, seler, skjorter og en hel række af tjenerbukser.  Garrampa er din online gæstfrihedsuniformbutik.

Tjener- og køkkenuniformer til restauranter


Gæstfrihedsuniformerne er sammen med indretningen af ​​lokalerne en af de vigtigste faktorer, som en kunde observerer, når han ankommer til en bar eller en restaurant, selv før kvaliteten af ​​maden eller den modtagne service. Og det er, at det første indtryk, som en kunde har om en virksomhed, er en afgørende faktor. Af denne grund beslutter flere og flere virksomheder at bære personligt køkkentøj (elegante gæstfrihedsuniformer, originalt og sjovt køkkentøj ...). I dag kan vi se en masse billigt køkkentøj til gæstfrihedsrelaterede virksomheder. På den måde finder vi lige fra det mest elegante køkkentøj til moderne køkkentøj. Men selvom moden ændrer sig, inden for personligt køkkentøj fortsætter vi med at have basisbeklædning.  Hos Garrampa er vi specialister i billigt gæstfrihedstøj online. Kombiner din køkkendragt med et af vores originale gæstfrihedsforklæder og udfør dit arbejde under storslåede forhold. Vores beklædningsgenstande er udvalgt til din beskyttelse og komfort under arbejdsdagen. Garrampa tilbyder dig et komplet sortiment til indendørs servicetjenere. Uanset om du er en mand eller en kvinde, vil du finde den tjeneruniform, som du bedst kan lide. Vores uniformer er udvalgt for deres fremstillingskvalitet og deres meget gode værdi for pengene.  Oplev vores gæstfrihedsuniformer, den perfekte kombination af elegance, funktionalitet og komfort. Målet er at have et pænt udseende for at betjene dine kunder så godt som muligt og formidle et godt professionelt image.

Oplev personlige kokkedragter


Blandt de mest brugte køkkentøj skiller kokkejakker i forskellige farver sig ud. Uden tvivl er de en af ​​hovedpersonerne i personlige køkkenuniformer. Traditionelt har de været hvide, selvom vi lidt efter lidt ser nye farver eller mere originale mønstre.  Find vores designer-køkkenjakker i Garrampa, samt personlige forklæder. Vidste du, at kokkens dragt består af to stykker? På denne måde finder vi i vores personlige køkkenuniformer andre gæstfrihedsbeklædningsgenstande såsom personlige køkkenhatte eller bukser . Du kan vælge mellem vores udvalg af kokkejakker og bukser! Køkkendragten er en essentiel brik til dette job , men det er også et særkende tegn på at genkende den professionelle i køkkenet. Køkkengarderobeskabet beskytter mod varmen fra komfuret og mod alle former for stænk. Derudover er det et stykke, hvis elegance afspejler et firmabillede, der tager hånd om alle detaljer.  En restaurant viser sin identitet gennem den personlige gæstfrihedsuniform, som personalet bærer. Stoffet, farven og snittet på tøjet er nøje udvalgt for at bekræfte denne ægthed.

Ofte stillede spørgsmål om Gæstfrihedsuniformer

Hvilke materialer er køkkentøjet lavet af?

Moderne gæstfrihedsuniformer søger nye åndbare materialer og stoffer, der er nemme at vaske og stryge . Af denne grund valgte vi hos Garrampa først cool max fibre , som giver bedre åndbarhed og dermed større komfort for kokke. På den anden side, bomuld og polyester lad køkkentøjet være mere holdbart og kan maskinvaskes uden problemer.

Hvilke overvejelser skal jeg tage hensyn til, når jeg vælger cateringuniformer?

Køkkenuniformen og garderoben er ikke længere bare funktionel, men bliver et kommunikationsværktøj i sig selv. Derfor anbefaler vi hos Garrampa at personalisere kokkejakker eller tjenergarderobe med logoet på din restaurant . Og det er, at med udviklingen af ​​åbne køkkener synlige for kunden, bliver klædekøkkenet en beklædningsgenstand af billede. Så opdag vores originale gæstfrihedstøjslinje , som, ud over at præsentere menuen, sætter restaurantens brandpersonlighed.

Hvordan ser cateringbeklædning ud i dag?

Brugerdefinerede gæstfrihedsuniformer har udviklet sig over tid. Hos Garrampa valgte vi faktisk funktionelle og komfortable designs til dit kokketøj eller din tjenerskjorte. For eksempel har den traditionelle knappede 4-huls jakke givet plads til jakker med trykknapper og den klassiske hvide kokkejakke er blevet forvandlet til andre nuancer såsom sort, beige eller endda grøn. Ligeledes er dobbeltradede jakker blevet mere moderne asymmetriske lukninger. Når det kommer til køkkenbukser, er de klassiske houndstooth kokkebukser ikke længere et populært valg. Nu leder kokke efter originale kokkebukser i sorte eller denimfarver . Køkken- og gæstfrihedsuniformer er blevet genopfundet.  Hos Garrampa tilbyder vi dig fuldt opdaterede personlige gæstfrihedsuniformer.

Hvorfor købe personlige cateringuniformer hos Garrampa?

I Garrampa-butikken finder du vores brede katalog af online gæstfrihedstøj. Vi har alle slags beklædningsgenstande såsom tjenertøj eller dem, der er designet til kokke eller kokke. Vi tilpasser os mindre budgetter, takket være vores udvalg af billige køkkenuniformer . På denne måde vil du, hvis du er professionel eller lærling i kokkeskolen eller også elev på gæstfrihedsskolen, kunne udstyre dig med utroligt kvalitetstøj til en lav pris. Vores dragter opfylder perfekt de nuværende hygiejnekrav. Vi har et stort udvalg i forhold til modeller, design, stoffer og farver.  Hos Garrampa tilbyder vi dig de bedste mærker af gæstfrihedstøj.

Hele vores udvalg af kokke- og tjeneruniformer gæstfrihedstøj i denne video

Hos Garrampa tilbyder vi en række gæstfrihedsuniformer. Kokke- og tjenertøjet kan kombineres i forskellige farver. Gæstfrihedsgarderoben kan personliggøres med logoet på din restaurant, hotel, bar eller cafeteria. Opdag priserne i vores online butik med gæstfrihedstøj.