DKK

Brugerdefinerede paraplyer med reklame

Filter  
Kategori  
Colores  
Eco  
Marca  
 1. Antonio Miro 3
 2. Hello Kitty 2
 3. XD Design 1
 4. Swiss Peak 7
 5. Ki-mood 17
 6. Proact 1
Envio  
0
Budget produkterBudget produkter
 1. ziant foldeparaply
  Pris fra 11,83 kr /enhed
 2. Klassiske spinet paraplyer
  Pris fra 16,59 kr /enhed
 3. Klassiske Santy paraplyer
  Pris fra 17,71 kr /enhed
Alle kategori produkter
Faldende orden

Varer 1-36 af 105

Side
 1. Paraguas clásicos boda de varios materiales con publicidad vista 1
  BRYLLUP Paraply 8 paneler
  Pris fra 22,92 kr /enhed
 2. 27 automatisk paraply med eva håndtag
  Pris fra 33,11 kr /enhed
 3. paraply 21
  Pris fra 34,97 kr /enhed
 4. Vindtæt paraply 23
  Pris fra 37,80 kr /enhed
 5. Økologisk
  GRUSA Paraply 27" vindtæt
  Pris fra 39,43 kr /enhed
 6. paraply 27
  Pris fra 40,23 kr /enhed
 7. Økologisk
  sammenklappelig paraply
  Pris fra 41,66 kr /enhed
 8. Vindtæt paraply 23
  Pris fra 49,10 kr /enhed
 9. VISIBRELLA Reflekterende paraply
  Pris fra 57,66 kr /enhed
 10. Økologisk
  LEEDS paraply 23\'\'
  Pris fra 58,78 kr /enhed
 11. DUNDEE Vendbar paraply
  Pris fra 74,47 kr /enhed
 12. CALA Paraply med træhåndtag
  Pris fra 21,72 kr /enhed
 13. Paraply med håndtag og træstok
  Pris fra 24,33 kr /enhed
 14. Tykke polyester reklameparaplyer
  Pris fra 34,82 kr /enhed
 15. mara paraply
  Pris fra 7,07 kr /enhed
 16. Vera paraply
  Pris fra 7,44 kr /enhed
 17. Rantolf Paraply
  Pris fra 11,23 kr /enhed
 18. På udsalg
  ziant foldeparaply
  Pris fra 11,83 kr /enhed
 19. dropex klassisk paraply
  Pris fra 12,28 kr /enhed
 20. Paraguas clásicos altis para personalizar vista 1
  altis klassisk paraply
  Pris fra 13,09 kr /enhed
 21. Corlet paraply
  Pris fra 14,95 kr /enhed
 22. Klassiske meslop paraplyer
  Pris fra 15,92 kr /enhed
 23. På udsalg
  Klassiske spinet paraplyer
  Pris fra 16,59 kr /enhed
 24. Klassiske cladok plast paraplyer
  Pris fra 17,63 kr /enhed
 25. På udsalg
  Klassiske Santy paraplyer
  Pris fra 17,71 kr /enhed
 26. Klassisk babylon plast paraply
  Pris fra 18,60 kr /enhed
 27. Fantux paraply
  Pris fra 21,58 kr /enhed
 28. klassisk kolper plast paraply
  Pris fra 22,99 kr /enhed
 29. Stor golfparaply panan xl
  Pris fra 24,25 kr /enhed
 30. klassiske halrum paraplyer
  Pris fra 25,67 kr /enhed
Faldende orden

Varer 1-36 af 105

Side
Lad regnen ikke være en hindring for at vise dit mærkelogo frem!  Vores reklameparaplyer vil være et tydeligt segl i din gademarkedsføringskampagne. Få nu en af ​​vores billige personlige paraplyer, ideel til enhver tid af året og alt vejr. Om sommeren vil de beskytte dig mod solen; mens de om vinteren vil være din allierede mod snefnug. Tag et kig på alle vores typer af personlige paraplyer med reklame , der fås i forskellige størrelser og farver. Hos Garrampa har vi en bred vifte af paraplyer: gul, rød, blå, grøn, pink, sort, hvid ... Ikke at forglemme hele vores linje af personlige gennemsigtige og flerfarvede paraplyer . Oplev vores golfparaplyer nu, såvel som de automatiske, vendbare og økologiske modeller. Du finder også i dette afsnit foldeparaplyer til tasken eller med et vindfangssystem.

Salgsfremmende paraplyer screentrykt med dit logo


Vil du udføre en funktionel og meget synlig firmagave? Personlige paraplyer med firmalogo er en ideel gave til enhver type person. Faktisk finder du i vores online katalog også personlige paraplyer til børn , en god gave til de mindste, fordi personlige paraplyer med reklame er velegnede til alle slags lejligheder. Til at begynde med, hvis du på en messe eller kongres laver paraplyer blandt dine personlige gaver, er du sikker på at få succes! Derudover er vores design eksklusive og raffinerede . Disse firmagaver vil hjælpe dig med at opbygge kundeloyalitet, så tøv ikke længere og placer din ordre på personlige paraplyer med dit brandnavn, dit logo eller krav og promover dit brands branding. Billige personlige paraplyer er yderst effektive elementer i kampagner og kampagner. På den anden side kan vi ikke tænke os en bedre gave til en skole.  Personlige paraplyer til lærere er meget moderne. Eller hvis ikke, forestil dig den udflugt og den lærer, der hæver paraplyen for at kalde sine elever. Ingen studerende vil fare vild! Så ja, uanset hvad du har brug for, er vores personlige reklameparaplyer super praktiske. En ideel gave til alle typer mennesker.

Billige paraplyer at give til kunder


Hos Garrampa har vi ikke kun personlige paraplyer til lærere, slet ikke! Faktisk mener vi, at vores personlige paraplyer med annoncering er det bedste krav for dine kunder. Tænk over det: nyttigt, unisex og meget synligt . Derudover kan de tilpasses forskellige smage, stilarter og budgetter. Hvis du ved, hvem din køberpersona er, vil du vide, hvilken personlig paraply med reklamer de vil elske. Det skal bemærkes, at i vores online katalog over tilpassede paraplyer, prioriterer vi kvalitet.  De er modstandsdygtige, foldbare, nemme at transportere og opbevare og meget anvendelige modeller. Derudover har paraplyen altid været et meget eftertragtet modetilbehør. Så hvorfor ikke tilpasse en paraply og give den til vores bedste kunde eller medarbejder?

Ofte stillede spørgsmål om Brugerdefinerede paraplyer

Hvorfor købe personlige paraplyer hos Garrampa?

Garrampa er leverandør af reklameparaplyer, der kan personliggøres med et logo, tekst eller et slogan til en lav pris. I mange år har vi personaliseret paraplyer ved hjælp af teknikken med serigrafi eller transfer, på vores værksteder, med vores højt kvalificerede produktionsteam med erfaring i de mest innovative stemplingsteknikker, hvilket giver os mulighed for at kontrollere omkostninger og kvaliteten af ​​personlige paraplyer. og levering gange. Det er derfor tusindvis af kunder stoler på, at vi køber deres reklameparaplyer. Disse brugerdefinerede paraplyer er ideelle til enhver udendørs begivenhed, rejser, picnic,. De kan være en god rejseledsager, da vi har små foldeparaplyer i vores katalog. Vi stiller et omfattende katalog over personlige paraplyer til din rådighed til virksomheder, foreninger og skoler. Disse reklameparaplyer er ideelle til at reklamere for din virksomhed, brand osv. , at tilbyde som gave til dine kunder. Tilpas dine paraplyer med dit logo eller med et salgsfremmende budskab til en original firmagave. Tøv ikke med at konsultere kataloget, der er tilgængeligt på vores hjemmeside.

Hvordan vælger man en reklameparaply?

For at vælge din personlige paraply er det praktisk at stille dig selv et par spørgsmål: Har jeg brug for paraplyerne til en begivenhed eller personlige at give til mit team? Er de paraplyer at give væk som propaganda for min virksomhed, skole, kommercielle virksomhed? Disse spørgsmål vil hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. Afhængigt af brug og vejrforhold kan brugerdefinerede paraplyer bruges om sommeren for at beskytte mod solen eller om vinteren for at beskytte mod regn. Det er en artikel, der passer perfekt til enhver tid af året, hvor vi ønsker at tilbyde den som en gave at reklamere for, da der er billige reklameparaplyer for enhver smag og til enhver pris og i flere farver og størrelser. marketingbegivenhed eller kommerciel drift , er det også praktisk at kende den kvalitet, vi ønsker at tilbyde vores kunder, samt størrelsen. Vores katalog af reklameparaplyer er meget bredt med mange modeller for at tilfredsstille alle vores kunder. Vi har paraplyer med 4, 6 eller 8 sider, med klassisk automatisk eller manuel åbning eller vindjakke. Du kan også vælge en stor, medium eller lommestørrelse som en mulighed. Hvorfor vælge en stor størrelse paraply? Du kan vælge en stor paraply til at beskytte op til to personer, da de tilbyder en stor beskyttelsesflade med diametre mellem 120 og 150 centimeter, ideel for at beskytte mod regnen, mens du går med din partner eller ven.Hvorfor vælge en mellemstor tilpasset paraply?Valg af en mellemstørrelse tilpasset paraply er perfekt til at udstyre dit personale eller tilbyde dine kunder som en praktisk og nyttig i tider med regn. Med dets ergonomiske eller stokformede håndtag har vi et bredt udvalg af farver at vælge imellem. Der findes helt sikkert en model, der tilpasser sig dine ønsker og dit budget. Med sine mellemstørrelser tilbyder denne reklameparaply et stort printområde, der kan bruges til at stemple billedet af din virksomhed eller forening klart og effektivt.Hvorfor vælge en personlig mini-lommeparaply? Denne personlige paraplystørrelse er mere praktisk for byen på grund af dens kompakte dimensioner, som gør det muligt at bære den i taske eller rygsæk. De fås med automatisk eller manuel åbning og i mange farver.Du kan også vælge en tilpasset foldeparaplymodel, ideel og yderst funktionel at tilbyde som gave til kunder, familiemedlemmer eller til forretnings- eller private møder. Du kan tilbyde det under dine firmaarrangementer, såsom et seminar eller en messe, men også under sports- og kulturbegivenheder for deltagere. Reklameparaplyer har et fremragende forhold mellem kvalitet og pris, hvilket gør det muligt for os at gøre denne artikel til en medium markedsføringsreklame, der gør dit brand, logo eller reklamebudskab spredt meget godt, hvilket gør en personlig paraply til den bedste ambassadør for dit brand.Hos Garrampa kan vi tilbyde dig personlige professionelle paraplyer i en bred vifte af former, farver og størrelser.kataloget på vores hjemmeside.

Hvilken trykteknik skal jeg vælge til en personlig paraply?

Når du har valgt din reklameparaply, vil du kunne vælge mellem forskellige trykteknikker til at markere dem. Serigrafi er den mest udbredte trykteknik til simple mærker, det er en teknik der kan være dyr for små mængder. Silketrykstransfer til trykning af logoer i forskellige farver er den anbefalede teknik. For trykområderne har du mulighed for at printe én eller to sider, på de fire sider eller på de otte sider af paraplyen, afhængigt af dit budget. For at vælge stemplingsteknikken til en brugerdefineret paraply korrekt, skal vi vide størrelsen af ​​mærkningen, som vi ønsker, hvis det er et simpelt logo eller i fuld farve, eller det er en frase. Disse enkle spørgsmål vil give dig mulighed for at definere dit budget for køb af dine reklameparaplyer til en overkommelig pris, at tilbyde som en firmagave til dine medarbejdere eller kunder Muligheden for at tilpasse paraplyerne er meget interessant. Udnyt disse store synlighedsmuligheder til at gøre din virksomhed eller forening synlig i udlandet. At sætte dit logo på reklameparaplyen er kommunikationsværktøjet, som alle kan se. Se vores omfattende katalog på vores hjemmeside.

Hvad er leveringstiden for reklameparaplyer?

Hos Garrampa kan vi tilbyde dig en bred vifte af personlige paraplyer til billige priser, leveret inden for 10-12 hverdage fra bekræftelsen af ​​den virtuelle prøve. For ordrer af reklameparaplyer fra lande uden for Spanien, vil varigheden afhænge af destinationslandet og varigheden af ​​transporten. For hasteordrer i Spanien kan vi tilbyde en ekspresleveringstid på 4-5 hverdage, for et bestemt udvalg af paraplyer at tilbyde som gave til enhver salgsfremmende begivenhed. Tøv ikke med at konsultere det omfattende katalog på nettet.

Hvilket tryk kan jeg vælge til reklameparaplyer?

For at vælge den rigtige tilpasning til en paraply, skal du tage højde for logoets eller tekstens design, antallet af paraplyer og antallet af farver, som logoet eller teksten har. Garrampa tilbyder personlige paraplyer med dit logo eller tekst. Se udvalget af billige reklameparaplyer. Hvorfor tilpasse paraplyer? Den tilpassede paraply, der bruges udenfor under en professionel eller handelsbegivenhed eller på en salgsfremmende messe, vil beskytte dine hold mod dårligt vejr. Den personlige reklameparaply er en avanceret gave, der gives til kunden for at takke og glæde. Reklameparaplyen er et vigtigt element for at beskytte dig mod regnen. Udnyt disse gode synlighedsmuligheder til at få talt om din virksomhed eller forening. At sætte dit logo på reklameparaplyen er kommunikationsværktøjet, der skal ses af alle. Hvad er trykteknikkerne og -områderne? Når du har valgt din reklameparaply, vil du være i stand til at vælge mellem forskellige trykteknikker til at markere dine brugerdefinerede paraplyer: Serigrafi er den mest almindeligt anvendte trykteknik til 1- eller 2-farvede designs, og digitaltryk til flerfarvede logoer . For printområderne har du mulighed for at printe fra ét segment til det samlede antal segmenter, hvis dit budget tillader det, forskellige muligheder at vælge imellem for at få en original og unik personlig paraply.

Hvad er målene på paraplyerne, der skal personliggøres?

At kende størrelsen på tilpassede salgsfremmende paraplyer hjælper dig med at vide, om paraplyen passer til dine behov og stil. Klassiske reklameparaplyer er mellem 20 og 40 tommer i diameter, de almindeligt anvendte er normalt mindre end 30 tommer. Når du finder skrevet, at en reklameparaply måler 21 tommer, betyder det, at den har en radius på 53,5 cm og diameteren under paraplyen er 95 cm, så den dækker et areal på cirka 89,8 cm². Hvis du leder efter en paraply med et stort dækningsområde, er det godt at gå efter 29 tommer reklameparaplyer, der har en radius på 73,5 cm og en diameter under paraplyen på 131 cm, så de kan dække et område på 169,6 cm.

Opdag i denne video vores fordele ved at købe tilpassede paraplyer i garrampa.

Hos garrampa tilbyder vi adskillige fordele, når du køber din personlige paraply med dit logo eller design. Oplev de bedste priser og vores hurtige forsendelse, når du køber dine reklameparaplyer hos os.