DKK

Øko jul

At fejre en af ​​de bedste tider på året på en bæredygtig måde er også muligt med Garrampa.  Gør din jul økologisk, hånd i hånd med alle vores produkter lavet med genanvendelige materialer såsom træ. Reducer forbruget af plastik og gør dit julehjem til et øko-hjem. I denne sektion finder du forskellige ideer til en økologisk jul : fra juleposer og trævedhæng til at dekorere træet; selv stearinlys og dekorationer som vores sæt knive (du kan ikke gå glip af det, når du skærer nougaten!). Hos Garrampa er vi opmærksomme på vigtigheden af ​​at passe på miljøet, derfor bringer vi dig alle disse økologiske juleting for at fejre en bæredygtig jul med dine medarbejdere, kunder eller leverandører.  Og hav en rigtig glædelig økologisk jul!

Miljøvenlig julepynt


Hvis du undrer dig over, hvordan du laver en økologisk jul på kontoret, er Garrampas økologiske julepynt ideel til dig. Overrask dine kunder, partnere og endda dine medarbejdere denne jul med en af ​​vores artikler økologiske julelys. For for eksempel har vi økologiske julelys til at udføre en bæredygtig dekoration, samt træjuletræer, fuldstændig genanvendelige og smukke til dit hjem. Gå ind på vores hjemmeside nu og tag et kig på alle disse tips til en økologisk jul. I dette års julekurv skal du inkludere detaljer som dem i denne webkategori, de vil helt sikkert kunne lide dem! Derudover kan du personliggøre dem med en sætning eller dit firmalogo. Kig forbi Garrampa, og hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at give os besked. Vi vil med glæde besvare det!

Økologisk juletilbehør


Fra Garrampa tilbyder vi jer alle et udvalg af trævedhæng til at udføre en økologisk juledekoration . Det er det bedste alternativ til plast, da de er lavet af træ - derfor er de genanvendelige - og er til yderst konkurrencedygtige priser. For nogle få øre pr. enhed får du et personligt økologisk juletilbehør. Oplev alle vores modeller i form af et snefnug, juletræ, juletaske, stjerne, hjerte eller i form af et hus. Alle vil de tjene til at dekorere træet på en økologisk og æstetisk måde. Så nu ved du, så tøv ikke med at give dine medarbejdere en økologisk julekurv, hvori du kan inkludere al vores økologiske julepynt såsom vedhæng.  Foretag din bestilling online med Garrampa nu og fejr jul på en økologisk måde!