DKK

Custom skjorter med serigrafi

Filter  
Kategori  
Genero  
Colores  
Eco  
Marca  
 1. B&C 36
 2. Fruit of the Loom 23
 3. Gildan 20
 4. Keya 17
 5. ROLY 82
 6. Russell 4
 7. Stanley Stella 63
 8. Premier 5
 9. Kariban 54
 10. Proact 36
 11. Sol's 21
Envio  
Talla  
1-2
3-4
5-6
7-8
9-10
11-12
13-14
15-16
2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
5XL
Bebe
0
Top kategori produkter
 1. Camisetas manga corta roly atomic 150 de 100% algodón vista 2
  T-shirt ATOMIC 150 Man
  Pris fra 8,11 kr /enhed
 2. Camisetas técnicas roly camimera de poliéster con logo vista 1
  T-shirt CAMERA Man
  Pris fra 9,45 kr /enhed

Få i Garrampa en af ​​vores personlige t-shirts med serigrafi, unisex t-shirts til at personliggøre med dit logo.  Vi er en af ​​de bedste online custom t-shirt butikker: med vores billige online custom t-shirts søger vi at tilbyde dig fremragende kvalitet, men til en yderst konkurrencedygtig pris. Og det er, at reklameskjorter er blevet en vigtig gave i direkte markedsføringskampagner. Oplev en af ​​vores modeller til fodboldkampe, koncerter eller forhandlere;  T-shirts er det bedste middel til reklame. Derudover kan de ikke være fraværende i organisationers eller foreningers handlinger: Med din personlige skjorte skal du bære dine værdier med dig. Ikke at forglemme, disse skjorter til landsbyfester eller polterabend: et sjovt minde, der altid vil være med dig. Vi har alle slags t-shirt-modeller til at tilpasse. Find din skjorte uden eller med lange eller korte ærmer, teknikker til sport eller med elegante finish til din hverdag.  Hos Garrampa kan du designe dine personlige t-shirts med serigrafi, vinyl, broderi eller digital overførsel.

Reklame-t-shirts stemplet med dit design


Hvis du leder efter et af de steder, hvor de personliggør t-shirts, er du kommet til den rigtige hjemmeside!  Hos Garrampa ved vi, at en personlig t-shirt med silketryk altid er en god gave. Lavet af råmaterialer som bomuld eller polyester, vores salgsfremmende t-shirts er perfekte til sport eller bare gå til mode.  Du kan også bruge dem til at være behagelige derhjemme, til at heppe på dit hold fra tribunen eller til at bære farverne på dit fakultet, takket være de personlige universitetstrøjer. Det vil være til typer tilpassede skjorter i Garrampa! Vi insisterer på: vores reklameskjorter stemplet med dit design er ideelle til enhver form for lejlighed. Lige fra promovering af din butik; indtil dine medarbejdere bærer det som en uniform, gennem disse personlige korte t-shirts, perfekt til festlighederne i din by eller by. Derudover, hvis du har en gruppe venner til at dyrke sport, er vores personlige løbe-t-shirts ideelle til dig. Endelig har vi modeller af personlige børne-t-shirts : personlige t-shirts til børn og babyer. Børnene er også på mode med Garrampa. Udnyt og køb dine personlige t-shirts med serigrafi. Vi har alle slags størrelser!Tilpassede t-shirts i Zaragoza, Barcelona, ​​​​Madrid eller Valencia med ekspresleveringer Billige reklame-t-shirts er designet til at stemple dit firmalogo på dem. Disse billige reklame-t-shirts tjener som et krav til andre mennesker, da de er deres mission, for at opnå en stor rækkevidde og skabe en større effekt. Vores billige reklame-t-shirts er lavet af kvalitetsmaterialer og har en enestående finish. Du har disse billige t-shirts med forskellige typer snit, og tilpasser sig dermed efter vores kunders krav. I Garrampa kan du finde en bred vifte af tilgængelige farver, der matcher din virksomhedsfarve.Tilpasning af billige t-shirts til annoncering er en genial idé, da du med dette får promoveret og visualiseret dit brand, og til gengæld opnår berømmelse på markedet ved at din virksomhed. Når det kommer til at skræddersy billige t-shirts til annoncering, kan vi vælge en af ​​følgende teknikker, afhængigt af karakteristika for dit logo og de t-shirts, du ønsker at trykke. Teknikkerne er som følger: Serigrafi: Det er en økonomisk og holdbar løsning perfekt til mellemlange og lange oplag, den er behagelig at røre ved, fordi den trykker blækket direkte på materialet og har en meget god vask modstand. Digital overførsel: Giver dig mulighed for at stemple designs i fuld farve og med forskellige nuancer og gradienter, ideel til korte løbeture. Broderi: Det har en høj kvalitet og elegance finish, det er et langtidsholdbart print, høj modstandsdygtighed over for vask og er velegnet til mellemlange og lange løb.

Salgsfremmende t-shirts med dit logo trykt


Kender du alle vores modeller af personlige t-shirts med serigrafi? Vores udvalg er det mest varierede! T-shirts i alle slags farver og former, med rund og V-hals, brede og foldede ærmer ... uanset din stil, her har vi din perfekte skjorte. Derfor er vi ikke i tvivl om, at for at forbedre dit branding , En personlig skjorte med silketryk er et godt valg. Leder du efter et firmabillede, der betegner velvære eller noget mere smart og sofistikeret? Vi har alle slags t-shirts, som tilpasser sig alle slags stilarter. Vi stempler dit logo eller design ved hjælp af vores forskellige metoder såsom serigrafi, vinyl, digital overførsel eller broderi.  Vi anbefaler dog, at du ved bestilling af store mængder bruger vores personlige t-shirts med serigrafi. De tilbyder en perfekt finish og mulighed for nøjagtig gentagelse og til forskellige farver. Tag et kig på vores Garrampa online katalog og vælg den skjorte, der passer bedst til dine behov. Vi har et bredt udvalg af farver, og vi sats altid på kvalitet: Vi samarbejder med de bedste tekstilleverandører og frem for alt til meget overkommelige priser.

Ofte stillede spørgsmål om Custom skjorter

Hvorfor købe personlige t-shirts hos Garrampa?

Vi er leverandører af personlige t-shirts til kvinder, mænd og drenge eller piger. Hos Garrampa har vi trykt din reklame-t-shirt direkte fra vores fabrik i mere end 15 år i vores værksteder med skærm tryk, med overførsel, med digitaltryk og med broderi. Af denne grund foreslår vi, at du besøger vores brede katalog af tilpassede t-shirts, som du finder til utrolige priser.  Vores specialdesignede t-shirts er af høj kvalitet og fås i forskellige modeller.  Vores tilbud i t-shirt med originalt snit, tilpasset tofarvet t-shirt eller personlig V-hals t-shirt er enormt. Du kan også tage et kig på blandt andet vores biologisk nedbrydelige eller åndbare t-shirts. Du vælger med Garrampa! Vi er professionelle, vores personale er højt kvalificeret i de mest innovative mærkningsteknikker, med respekt for miljøet.  Vores højteknologiske maskiner giver os mulighed for at kontrollere omkostninger, kvalitet og deadlines for at tilbyde dig de bedste billige personlige t-shirts. Garrampas erfaring er vores store garanti, derfor har tusindvis af kunder allerede stolet på os. Uden tvivl er vores personlige t-shirts med serigrafi en del af top 5 af personlige tekstilartikler. Ovenfor, fra kasketter, poloshirts, skjorter eller salgsfremmende sweatshirts </ stærk.  Gå ind i vores katalog og få dine t-shirts til merchandising. Og det er, at i Garrampa ved vi, at din reklame-t-shirt vil være den ideelle tekstilartikel til kommunikationen af ​​din virksomhed, forening eller træningscenter .

Hvordan vælger man en billig personlig t-shirt?

Vidste du, at du har et væld af muligheder for kvaliteten af ​​en personlig skjorte med silketryk? Vi har faktisk forskellige vægte til en reklametrøje, som måles i vægt pr. kvadratmeter. Her er nogle tips: T-shirts, der vejer mellem 120 g/m² og 140 g/m², vil være mere velegnede til serigrafi og til en billig massedistribueret genstand. Det er rigtigt: Vores personaliserede t-shirts med serigrafi er ideelle til engrosdistribution. På den anden side skal det bemærkes, at t-shirts med en vægt mellem 150grs/m² og 160grs/m² kan personaliseres med silketryk, men også med digital overførsel eller broderi. Og det samme vil ske med t-shirts med en gramvægt på over 170 grs/m²: fås i serigrafi, digital overførsel eller broderi. Så nu ved du, at det aldrig har været så nemt at købe billige personlige t-shirts online. Vælg den tryk- og tilpasningsteknik, der passer bedst til den type reklameskjorte, du ønsker. Vores personlige t-shirts med serigrafi, digital overførsel eller broderi venter på dig!

Hvilket tryk skal jeg vælge til en personlig t-shirt?

Før du vælger din skjorte til personliggørelse, er et spørgsmål, du skal stille dig selv for at vælge din ordre godt, hvilken trykteknik du skal vælge til personliggørelse af din skjorte. Til dette foreslår vi hos Garrampa følgende: vælg mærkning, som kan broderes, digital transfer eller silketryk. Hvilken slags reklametrøje leder du efter? Vil du legemliggøre dit logo eller leder du efter en t-shirt med tekst? Vores personlige t-shirts med silketryk er lavet ved direkte tryk på t-shirten med blæk, ideel til store mængder. Transfer-silketryk trykkes med blæk på et papir og overføres derefter til skjorten ved hjælp af en varmpresse. broderi er en markering med tråd, der er lavet i massen af skjorte, er det en tilpasning på højt niveau. Den digitale overførsel printes også på en maskine (DTG, MIMAKI eller EPSON) og skæres derefter til og overføres til skjorten ved hjælp af en varmpresse. Vi har også fleksibel markering , som skæres til en vinyl og derefter fastgøres til skjorten ved hjælp af en varmpresse.  En perfekt teknik til at mærke små mængder. MSO er en ideel firefarvet proces til fremstilling af store mængder personlige t-shirts til lave priser. På denne måde har du forskellige teknikker til at printe billige reklameskjorter til rådighed, som du kan vælge mærkningstype afhængig af din stil og dit budget.

Hvad er leveringstiden for en tilpasset t-shirt med billigt serigrafi?

Efter skjortetypen og mærkningen skal du huske leveringstiden. Det skal bemærkes, at prisen vil blive påvirket af dette. Vores custom express t-shirts , hvis fremstilling vil være hurtigere end resten, vil have en højere pris end en traditionel fremstilling. En konventionel ordre på billige specialdesignede t-shirts med serigrafi er lavet på omkring 10 hverdage, men for hurtige specialtilpassede t-shirt-bestillinger; Vi har en type hastende ordre i sidste øjeblik. Denne type ordre tager meget lidt tid, alt vil afhænge af designet, mængden eller typen af ​​skjorte. Gå ind i Garrampa nu og vælg din ordre af billige merchandising-t-shirts.

Hvorfor bruge serigrafi på en salgsfremmende t-shirt?

Brugen af ​​serigrafi er en teknik, der bruges til fremstilling af serigrafitrykte reklameskjorter i store mængder og med den fordel, at de ikke er dyre.  Serigrafi er en økonomisk trykteknik , da det bruges til mærkning af engrostekstiler. Derfor er den ideel til alle typer tilpassede t-shirts såsom personlige t-shirts til børn. Denne trykmetode består i at stemple et logo eller en tekst ved hjælp af skabeloner indskudt mellem blækket og støtten. Fordelen ved serigrafi er, at den holder længe, ​​dens uigennemsigtige finish er af fremragende kvalitet og billig.  Rådene til en tilpasselig skjorte med silketryk er ikke at vaske den ved mere end 40 grader.

Hvorfor bruge broderi på vores personlige t-shirts?

Brugen af ​​broderi på en T-shirt bruges til specialdesignede T-shirts, der er broderet med tung vægt.  Det er en kvalitetstilpasningsteknik til en avanceret service. Med andre ord: personligt trykte t-shirts af god kvalitet og touch. Denne metode består i at tilføje en præget effekt, takket være trådene, der går fra én til flere farver. Denne metode til tilpasning udføres af en maskine kaldet en broderer for at opnå et perfekt broderet logo.  Den største fordel ved den tilpassede reklameskjorte i broderi er dens æstetik. Logoet, syet, vil holde over tid. Dens farvemuligheder er varierede med et let og elegant relief. Vores råd til at lave specialdesignede broderede skjorter?  Undgå tekster, der er for fine eller logoer med for mange detaljer. Gå over til Garrampa-webstedet og design dit logo til dine tilpassede t-shirts.

Opdag i denne video alle fordelene ved at købe personlige t-shirts hos garrampa

Hos garrampa tilbyder vi adskillige fordele, når du køber dine personlige t-shirts hos os. Oplev vores billige personlige t-shirts med den bedste værdi for pengene og vores personlige opmærksomhed og alt dette med super hurtige leveringstider.