DKK

Skræddersyet kontor- og erhvervstøj

Filter  
Kategori  
Genero  
Colores  
Eco  
Marca  
  1. B&C 4
  2. Fruit of the Loom 4
  3. ROLY 26
  4. Russell 41
  5. Stanley Stella 10
  6. Velilla 8
  7. WORKTEAM 1
  8. Premier 7
  9. Kariban 60
Envio  
Talla  
3-4
5-6
7-8
9-10
2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
5XL
6XL
Vi ønsker, at du går til det sidste for at gå på kontoret, derfor hos Garrampa tilbyder vi dig hele vores udvalg af personligt tilpasset kontor- og kommercielt tøj . Ideel til reklamer eller arbejdere, der er i direkte kontakt med offentligheden, bærer mærket, men som skal plejes på samme tid. Således har vi i vores online katalog kontor- og kommerciel strikvarer såsom vores sweatere, jakker eller veste; samt firmaskjorter , perfekt til f.eks. hotelpersonale. For at kombinere din broderede skjorte med dit mærkelogo har vi også personlige slips og klassiske, elegante og komfortable bukser. Garrampas netbutik kan heller ikke gå glip af vores beklædningsgenstande designet til de koldere måneder, såsom parka-jakker, jakker eller tilpassede, polstrede veste.  Tag et kig på denne sektion og find det bedste kontortøj til mænd og kvinder i Garrampa.

Kontortøj til kvinder og mænd


Vi ved, at du leder efter et elegant outfit til dine kontormedarbejdere. Af denne grund giver vi dig hos Garrampa alle midlerne. På denne måde bliver medarbejderne klædt på samme måde: at udføre et direkte brandimage, men samtidig klæde sig med stil og komfort. På denne måde stoler vi hos Garrampa på de bedste kontortøjsmærker og blænder dermed kunder, leverandører og partnere. Og når som helst på året: vi har overtøj, cardigans, veste og anorakker; men vi har også et bredt udvalg af sommer kontortøj til kvinder eller mænd. Så nu ved du det, gå ind på Garrampas websted og opdag alt vores brugerdefinerede kontor- og kommercielle tøj. Skab de bedste designs med kun et enkelt klik!

Tilpas dit kontor- og forretningstøj


I vores online butik har du 3 måder at printe dit kontor- og kommercielle tøj på: serigrafi, vinyl og broderi. Først og fremmest er serigrafi en meget økonomisk trykteknik og perfekt til kun at markere logoet på din personlige vest (for eksempel). Det giver dig mulighed for at skabe design i stor skala, og dets priser er meget billige og tilgængelige for alle lommer. På den anden side giver tekstilvinyl et tryk af høj kvalitet til dit firmalogo , da blækket gør det ikke falme eller skalle af stoffet. Plast dit logo på dit kontortøj til ung eller gammel, hos Garrampa har vi alle slags modeller! Endelig vil broderi give dig en super elegant og raffineret stil og finish . Vi foreslår denne teknik til at fastgøre dit logo på personlige skjorter, bukser eller overtøj såsom cardigans eller sweatere. Garrampa er en af ​​de billigste og mest tilgængelige online kontortøjbutikker på markedet. Vi giver dig høj kvalitet, samt yderst konkurrencedygtige priser. Oplev i dette afsnit vores personlige kontor- og kommercielle tøj.