DKK

Brugerdefinerede reklamehåndklæder og badekåber

Filter  
Kategori  
Genero  
Colores  
Eco  
Marca  
 1. WORKTEAM 1
 2. Kariban 10
 3. Proact 1
Envio  
Talla  
M
L
XL
2XL
3XL
0
Faldende orden

32 varer

 1. Toallas y albornoces workteam wfa450 de poliéster con impresión vista 1
  Wfa450 håndklæde
  Pris fra 32,81 kr /enhed
 2. Økologisk
  PERRY Økologisk bomuldshåndklæde 140x70
  Pris fra 34,45 kr /enhed
 3. Kirk mikrofiber håndklæder og badekåber
  Pris fra 32,74 kr /enhed
 4. Økologisk
  Flokyn håndklæde
  Pris fra 44,57 kr /enhed
 5. Økologisk
  Plivex håndklæde
  Pris fra 45,98 kr /enhed
 6. Toallas y albornoces ariel ii de algodon vista 1
  Nyt produkt
  ARIEL II. bomuldshåndklæde
  Pris fra 53,94 kr /enhed
 7. Mikrofiber toilethåndklæde
  Pris fra 16,23 kr /enhed
 8. Hjemmesko
  Pris fra 17,32 kr /enhed
 9. hårhåndklæde
  Pris fra 31,95 kr /enhed
 10. Mikrofiber badehåndklæde
  Pris fra 45,99 kr /enhed
 11. baby badehåndklæde
  Pris fra 53,55 kr /enhed
 12. BADEHÅNDKLÆDE
  Pris fra 61,12 kr /enhed
 13. mikrofiber badekåbe
  Pris fra 96,85 kr /enhed
 14. stort badehåndklæde
  Pris fra 105,43 kr /enhed
 15. Frotté poncho til børn
  Pris fra 129,22 kr /enhed
 16. frotté poncho
  Pris fra 161,67 kr /enhed
 17. badehandske
  Pris fra 2,46 kr /enhed
 18. Ultrablødt hårhåndklæde i mikrofiber
  Pris fra 16,89 kr /enhed
 19. HÅNDKLÆDE
  Pris fra 23,66 kr /enhed
 20. Økologisk
  ØKOLOGISK BOMULD HÅNDKLÆDE
  Pris fra 26,80 kr /enhed
 21. BADEHÅNDKLÆDE
  Pris fra 47,10 kr /enhed
 22. Økologisk
  ØKOLOGISK BOMULD BADEKÆRD
  Pris fra 50,07 kr /enhed
 23. BABYHÆTTE BADEHÅNDKLÆDE
  Pris fra 59,89 kr /enhed
 24. BADEHÅNDKLÆDE/ PAREO
  Pris fra 111,45 kr /enhed
 25. HONEYCOMB STRIKKET BADEKÅBE
  Pris fra 152,07 kr /enhed
 26. KIMONO BADEKÅBE
  Pris fra 207,13 kr /enhed
Faldende orden

32 varer

Et stort udvalg af personlige reklamehåndklæder og badekåber venter på dig i denne Garrampa online sektion. I vores onlinekatalog finder du forskellige størrelser og modeller af personlige reklamehåndklæder eller badekåber til kvinder eller mænd. Fra reklamehåndklæder, lavet af økologisk bomuld; til originale badekåber, ideelle til hoteller, kurbade, skønhedscentre, fitnesscentre eller indendørs svømmebassiner . Oplev nu vores broderede reklamehåndklæder i farver som blandt andet hvid, sort, orange, gul, grøn eller rød. Derudover har vi børnemodeller, samt hurtigttørrende håndklæder , lavet af polyester og nylon. Glem heller ikke at se vores originale håndklæder i form af en gave eller dem, der følger med en taske til transport.  Det er meget nemt at tilpasse håndklæder og badekåber med Garrampa!

Badehåndklæder broderet med dit logo


Garrampa er din producent af personlige håndklæder og reklamebadekåber i Zaragoza. Vores tilstedeværelse er dog international. Et stort udvalg af personlige reklamehåndklæder og badekåber venter på, at du kan give til dine kunder som firmagave. Hvis du for eksempel har en virksomhed inden for wellness- eller gæstfrihedssektoren, vores badekåber også da alle disse billige personlige håndklæder er flagskibsproduktet. Vi henviser til hoteller, kurbade, sportsklubber, fitnesscentre, vandrerhjem... hvor vores personlige reklamehåndklæder og badekåber ikke kan udeblive. Ligeledes har vi en hel serie af badeværelsesmåtter, hvor du kan brodere dit firmalogo eller slogan, uden at gå længere. Så nu ved du det, tag et kig på alle disse håndklæder eller kropshåndklæder; henholdsvis små og store.

Skærmtrykte badekåber


Ved du, hvor man kan købe personlige badekåber? Faktisk er du kommet til det rigtige sted. Vores bomuldsbadekåber er meget efterspurgte i fitnesscentre eller sportscentre, da de giver brugerne mulighed for at bevare privatlivets fred og kulde. På den anden side, i afslapningscentre som kurbade, skønhedscentre eller hoteller, bringer en personlig badekåbe med etablissementets logo cachet og distinktion til stedet. Derfor er denne virksomhedsartikel et sensationelt valg: 100 % bomuldsbadekåber, som du kan blænde dine kunder med. Tag et kig på denne Garrampa onlinekategori! Oplev alle disse personlige reklamehåndklæder og badekåber, og vælg den, du bedst kan lide til din virksomhed.

Ofte stillede spørgsmål om Håndklæder og badekåber

Hvad er jacquardvævning på personlige håndklæder?

Jacquard er en kategori af stof, der er defineret af den væveproces, der skaber det. Vævestilen, kaldet Jacquard-vævning, tillader stort set enhver væv at skabe et tekstureret mønster; i tilfælde af håndklæder giver dette os mulighed for at skabe håndklæder af stort set enhver stil og farve med varierende niveauer af tykkelse og sugeevne. Sløjferne på overfladen af ​​håndklædet, som denne proces skaber, giver os også mulighed for at ændre finishen og følelsen af ​​håndklædet ved at klippe den ene side for at gøre det fløjlsagtigt.

Hvordan kan jeg bruge personlige håndklæder til at promovere min virksomhed eller organisation?

En god kampagne kræver to ting: På den ene side skal du få navnet på din virksomhed eller organisation kendt, øge brand awareness og udvide din rækkevidde, mens du på den anden side skal sørge for, at navnet på dit brand er synonymt med de værdier, den ønsker at fremme. Håndklæder letter opnåelsen af ​​begge elementer. Invester i avancerede håndklæder, der matcher din virksomheds eller organisations høje kvalitet, få dem trykt for at vise dit navn og logo, og distribuer dem derefter som produkter eller som gaver til dine kunder. Kvalitet er nøglen. Du ønsker ikke at blive forbundet med et håndklæde af dårlig kvalitet, så sørg for, at de stykker, du giver, afspejler det billede, du ønsker at præsentere.

Hvad er GSM på personlige håndklæder?

Når du har besluttet dig for den ideelle håndklædestørrelse til din virksomhed eller kundebehov, er den næste ting at overveje GSM. GSM står for gram per kvadratmeter, og håndklæder varierer typisk fra 300 til 900 GSM. Strandhåndklæder har en tendens til at have en lavere GSM, fordi de skal være kompakte, lette og hurtigtørrende, mens badehåndklæder har en tendens til at have en højere GSM. Jo højere GSM, jo mere absorberende og luksuriøst vil håndklædet være. Der er heller ikke noget bedre end at have et godt tykt og tungt håndklæde med en højere GSM at ligge på, når du solbader, for at afbøde eventuelle buler og holde dig tør og komfortabel, mens du slapper af.