DKK

Skræddersyet tøj til industrien

Filter  
Kategori  
Genero  
Colores  
Eco  
Marca  
 1. B&C 8
 2. Keya 2
 3. Result 22
 4. ROLY 50
 5. Russell 2
 6. Valento 7
 7. Velilla 56
 8. Yoko 2
 9. Beechfield 1
 10. WORKTEAM 234
 11. XD Collection 1
 12. Kariban 14
Envio  
Talla  
3-4
5-6
7-8
11-12
2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
5XL
6XL
Vores arbejdstøj designet til industrisektoren er af høj kvalitet. Hos Garrampa ved vi, at det er vigtigt at vælge skræddersyet tøj til industrien, lavet af materialer med utrolige egenskaber såsom polyester eller bomuld.  Sikkerhed, beskyttelse og komfort bør komme først i dit valg. Af denne grund foreslår vi fra vores hjemmeside alle disse personlige tøj til alle typer industrier.  Garrampa er også din butik for skræddersyede uniformer til industrien. Vi tilbyder dig artikler til sektorer som byggeri: billige arbejdsveste, sikkerhedssko, arbejdsbukser, arbejdsskjorter, behagelige t-shirts og pæne; udover pæle at arbejde med. Vi har også tilbehør som handsker eller trusser, samt overalls og heldragter. Til den kolde årstid har vi en hel serie af termotøj, fleece og en arbejdsjakke.  Giv maksimal komfort blandt dine medarbejdere. Personaliser vores industritøj med stempling, broderi eller tryk.

Industri- og byggeuniformer


Hos Garrampa tilbyder vi dig et godt tilbud inden for personligt tilpasset tøj til industrien og også til byggesektoren.  Vi ønsker, at dine arbejdere skal være udstyret og beskyttet, mod mulige risici, der kan opstå på fabrikken eller på byggepladsen. På den måde er vores mål, at du skal kunne udføre dit arbejde med fuld funktionalitet.  Vores tilpassede tøj til industrien er behageligt og alsidigt: du finder alle slags tøj såvel som forskellige modeller. Til sommer eller vinter og også til alle slags job.  Udfør dit arbejde på den mest hensigtsmæssige måde, med total sikkerhed og komfort. Find i denne kategori alle leddelte arbejdsuniformer med forstærkninger og beskyttelser , lavet med specifikke materialer og med muligheden , derudover at blive personliggjort ved hjælp af broderi.

Beklædning og sikkerhedsbeklædning i industri og byggeri


Hvis du undrer dig over hvor du kan købe arbejdstøj i Zaragoza eller hvor som helst i Spanien (selv i verden!), er Garrampa din foretrukne onlinebutik.  Oplev i denne sektion alle vores arbejdsbukser til kvinder og mænd, samt forskellige hagesmække, overalls og jumpsuits i forskellige farver, ideelle til industri og byggeri. Vores udvalg af tøj og tøjsikkerhed i industrien og byggeriet overholder alle gældende regler, udover at være veludstyrede: de har flere lommer og forstærkninger, meget nyttige til at udføre ethvert job. Ligeledes udmærker vores specialbeklædning til industri og byggeri sig ved sin højeste kvalitet, noget synligt i de forskellige materialer. Hos Garrampa tilbyder vi dig komfort og modstand i dine bevægelser. Vi ønsker at lette dine opgaver: at du er komfortabel, beskyttet og bevaret mod kulde eller regn. Så nu ved du det, hos Garrampa har vi en bred vifte af tilpassede industribeklædningsgenstande med logoet eller navnet på din virksomhed.  Udnyt og vælg din virksomheds uniform i vores netbutik.

Personligt og økonomisk industribeklædning


Arbejdstøj til byggeri og beklædning Industriel må ikke kun opfylde de basale behov for arbejderen, men skal også give en ekstra komfort , nødvendig for at udføre arbejdsopgaver.  Hos Garrampa har vi et bredt katalog af arbejdstøj til byggeri og industri. Vores arbejdstøj til kvinder eller mænd er lavet med modstandsdygtige stoffer, som garanterer arbejdernes sikkerhed. det mest efterspurgte industrielt arbejdstøj på vores hjemmeside! Arbejdsbukser: Det er en basisbeklædning inden for byggeri og industrielt arbejdstøj. Vores arbejdsbukser til kvinder og mænd tilbyder stor mobilitet til arbejderen. De er lavet af resistente stoffer, der garanterer beskyttelsen af ​​arbejderen til enhver tid.  Arbejdsjakker: Inden for Garrampas brugerdefinerede industribeklædning giver industrielle arbejdsjakker sikkerhed til arbejderne. Arbejdsoveralls eller heldragter: En af de mest populære beklædningsgenstande, der bruges inden for industribeklædning. Garrampa overalls og overalls tilbyder total beskyttelse til arbejderen, samt lethed og komfort.  Byggeveste: Inden for byggearbejdsbeklædning er det en af ​​de varmeste beklædningsgenstande. Uundværlig til arbejde i de koldere måneder.

Arbejdstøjsmaterialer til byggeri og industri


Hos Garrampa bruger vi forskellige materialer til at fremstille vores specialbeklædning til industrien eller til dit brugerdefinerede byggearbejdstøj.  Alt efter dine behov skaber vi uniformer eller arbejdstøj til din virksomhed. På denne måde har vi et bredt udvalg af industritøj lavet med modstandsdygtige, åndbare og termiske stoffer.  Polyester, bomuld, nylon, PVC ... er blot nogle af de råvarer, som vi bruger i vores udvalg af industrielt arbejdstøj. Vi ønsker at tilbyde dig komfort, da vi er klar over, at dette tøj vinder for sin funktionalitet.  Oplev de elastiske finish af Garrampas tilpassede tøj til industrien. Gå ind i onlinebutikken nu!