DKK

Brugerdefinerede Power Banks batterier

Filter  
Kategori  
Colores  
Eco  
Marca  
 1. Antonio Miro 2
 2. Ekston 3
 3. XD Collection 48
 4. XD Xclusive 4
 5. Swiss Peak 2
Envio  
0
Faldende orden

Varer 1-36 af 136

Side
 1. POWERALU Powerbank i aluminium
  Pris fra 17,97 kr /enhed
 2. Baterias power bank powerbam de varios materiales ecológico vista 1
  Økologisk
  POWERBAM Power bank 2200 mAh
  Pris fra 27,83 kr /enhed
 3. Baterias power bank arenapower de varios materiales ecológico con publicidad vista 1
  Økologisk
  ARENAPOWER Power bank 4000 mAh bambus
  Pris fra 58,40 kr /enhed
 4. Powerflat8 metal powerbank batterier
  Pris fra 64,88 kr /enhed
 5. Økologisk
  ARENA Power bank bambus
  Pris fra 73,36 kr /enhed
 6. Boltok powerbank batterier
  Pris fra 4,98 kr /enhed
 7. Power bank youter batterier
  Pris fra 5,36 kr /enhed
 8. Kanlep powerbank batterier
  Pris fra 6,70 kr /enhed
 9. Batterier powerbank khatim
  Pris fra 10,49 kr /enhed
 10. Power Bank Privek
  Pris fra 11,98 kr /enhed
 11. Power bank nibbler batterier
  Pris fra 14,58 kr /enhed
 12. Metal thazer powerbank batterier
  Pris fra 14,73 kr /enhed
 13. Vilek Power Bank
  Pris fra 15,25 kr /enhed
 14. Slatham selfie sticks i metal
  Pris fra 17,48 kr /enhed
 15. Solius metal touch stylus penne
  Pris fra 18,23 kr /enhed
 16. Baterias power bank telstan de metal vista 1
  Telstan metal powerbank batterier
  Pris fra 21,65 kr /enhed
 17. Simmon powerbank batterier
  Pris fra 25,15 kr /enhed
 18. Tilmix metal powerbank batterier
  Pris fra 26,86 kr /enhed
 19. Power Bank Vendrel
  Pris fra 35,41 kr /enhed
 20. Hargol powerbank batterier
  Pris fra 36,31 kr /enhed
 21. Batteri power bank spencer usb
  Pris fra 36,60 kr /enhed
 22. Lenard Power Bank batterier
  Pris fra 41,74 kr /enhed
 23. zenon trådløse opladere
  Pris fra 42,78 kr /enhed
 24. Batterier power bank croof
  Pris fra 48,21 kr /enhed
 25. Power Bank ror
  Pris fra 55,95 kr /enhed
 26. Økologisk
  Reycon Power Bank
  Pris fra 59,14 kr /enhed
 27. Metal boxlem powerbank batterier
  Pris fra 61,60 kr /enhed
 28. Power Bank Tikur
  Pris fra 61,98 kr /enhed
 29. Økologisk
  Power Bank Kalery
  Pris fra 66,07 kr /enhed
 30. Batterier powerbank quizet
  Pris fra 78,72 kr /enhed
 31. Powerbank kaylox polyester batterier
  Pris fra 84,37 kr /enhed
 32. Økologisk
  Ditte Power Bank
  Pris fra 86,17 kr /enhed
Faldende orden

Varer 1-36 af 136

Side
Hvis du leder efter en teknologisk genstand, som du kan stemple designet af dit virksomhedsmærke på, er Garrampas personlige powerbanks den gave, du har ledt så meget efter. Oplev hele vores udvalg i eksterne reklamebatterier til at oplade din mobil, tablet eller laptop . I vores netbutik har vi eksterne powerbank-batterier i et bredt farveområde: blå, sort, rød, grøn, orange, hvid, gul ... vælg den du bedst kan lide! Vi tilpasser os dig og dit logo, samt de behov, der måtte opstå under din rejse eller udflugt, hvor du tager din bærbare powerbank med. Tag et kig på alle funktionelle powerbank-modeller: vægt, lommelygte, hovedtelefoner, nøglering, kuglepen, rygsæk, opladerpung, osv. Vi har også typer af økologiske powerbanks med bæredygtige materialer som bambusbeklædning eller solcellebatterier.  Moderne design med forskellige kræfter, størrelser og farver. Oplev Garrampas personlige powerbank-batterier.

Eksterne batterier til reklamemobiler


I det XXI århundrede er opladning af batterier til mobiltelefoner eller bærbare computere en del af vores daglige liv. Vi bruger mange timer med disse enheder, enten til fritid eller arbejde, på denne måde ønsker vi hos Garrampa at tilfredsstille arbejdernes behov. Og for dem, der bruger deres 8 timers arbejdstid ved siden af ​​teknologi, ved vi, at vores eksterne batterier til reklamemobiler er ideelle. Vores personlige powerbank-batterier med dit firmalogo er perfekte til personalisering. Vi har et fantastisk tilbud i tilpasselig powerbank med forskellige opladningskapaciteter , ideel til enhver type situation. Giv eksterne powerbank-batterier til at tage dem med overalt. Fra kontoret hjem og omvendt. I tasken, bilen (vi har støtter tilpasset til køretøjerne) eller i din personlige rygsæk. Udnyt denne mulighed og overrask dine kunder og medarbejdere med de personlige powerbank-batterier fra Garrampas onlinekatalog.

Genopladelige batterier til at give væk


Hos Garrampa ønsker vi at gøre dine ture mere tålelige.  At forbindelsesproblemer ikke er dit problem. Uanset om du tager på camping eller på festival, kan du oplade din mobil uden nogen hindring. På denne måde kan du i vores netbutik se vores brede udvalg af muligheder for eksterne batterier, og frem for alt respekt for miljøet!Ja, som du hører det, hos Garrampa oplader vi din mobil eller bærbare computer, samtidig med at vi bevarer naturen.  Vi er bæredygtige takket være vores udvalg af solenergibanker. Og denne type tilpassede powerbank-batterier regenererer opladningskapaciteten gennem solens stråler. De er i sandhed solcellebatterier, og vi har et udvalg af øko-batterier i forskellige størrelser og lavet af bæredygtige råmaterialer såsom bambushuset. Find dit powerbank-batteri, som du bedst kan lide. I batterisæt, med etui eller lavet af hærdet glas; vores high-end linje.

Ofte stillede spørgsmål om Batterier Powerbank

Hvorfor bestille personlige powerbanks fra Garrampa?

Vi er din netbutik for powerbank-batterier. Vi er leverandører og grossister af tilpassede powerbank-batterier, som vi sender dig direkte fra fabrikken til utrolige priser. Hos Garrampa fremstiller vi brugerdefinerede powerbanks, opladere, eksterne batterier mv. Kort sagt tilbyder vi dig forskellige tilpassede teknologivarer billigere end i andre netbutikker.  Super konkurrencedygtige priser for dine batterier og powerbanks! Oplev hele vores økologiske udvalg af personlige powerbank-batterier : De oplades takket være solenergi, vi har også genbrugte powerbanks. Disse typer eksterne opladere er perfekte til din økologiske kommunikationshandling, så nu ved du, hvilken bedre måde end at genoplade disse teknologiske enheder med vedvarende energiløsninger. Dine personlige powerbank-batterier er ideelle til virksomheder, foreninger, studiecentre ... Lav din bestilling i små eller store mængder.

Hvilken effekt skal jeg vælge til en personlig powerbank?

For at vælge styrken af ​​en powerbank skal du først vide, hvilken type brug eller enhed du skal oplade . Jo højere lagerkapaciteten på din enheds interne batteri er, jo større skal kapaciteten på den eksterne oplader være. På denne måde kan du vælge powerbanks fra 1200 mAh til 3000 mAh, der vil være perfekte til backup-opladning eller mere kraftfulde mobilopladere, der spænder fra 4000 mAh til 6000 mAh, ideel til at drive en tablet. Vælg højkapacitets 10.000 mAh, 15.000 mAh eller 20.000 mAh powerbanks til bærbare elektroniske enheder, såsom en computer.

Hvordan bruger jeg en Garrampa Power Bank?

Da du allerede ved, hvad en powerbank er, bliver du nu nødt til at vide, hvordan den fungerer.  Ved du, hvordan en powerbank fungerer? Vi fortæller dig det lige nu! Hvis du vil bruge en powerbank-batterioplader til din mobilenhed, skal du blot tilslutte Power Bank med den originale USB kabel til den enhed, du ønsker . Således vil du forbinde den med en strømkilde: Brug dit universelle USB-kabel eller din computers USB-port.

Hvad er leveringstiden for personlige powerbanks?

Hvis du køber powerbanks gennem stampasi.it hjemmesiden, modtager du produkterne inden for 10-12 dage. Og hvis du har brug for det mere presserende, kan du ved at betale et lille tillæg fremskynde forsendelse og levering endnu mere.

Hvilke modeller af tilpasselige powerbanks anbefaler du?

I garrampa.es er der en bred vifte af salgsfremmende og reklame powerbanks med forskellige former for former, farver og priser. De spænder fra de 1200 mAh, mindre og mere behagelige at have med sig, til de større 10.000 mAh, mere velegnede til dem, der har brug for at tredoble batterilevetiden på deres smartphone. Der er blandt andet også rejsesæt, der også inkluderer en netoplader og etui, eller modeller med sugekopper, behagelige, fordi de klæber perfekt til din mobiltelefon og er nemmere at holde. Til den nyeste generation af smartphones hos superpromos.es er der også trådløse opladningsbaser, hvormed det vil være muligt at genoplade mobiltelefonen selv uden at bruge kablet, men blot ved at placere den ovenpå. De, der er mere opmærksomme på miljøet, vil også finde en model med solopladning, velegnet til situationer, hvor der ikke er mulighed for at genoplade powerbanken. Ikke kun til smartphones og tablets! Med powerbanken får du mulighed for at genoplade ikke kun smartphones og tablets, men også en hel række af teknologiske produkter såsom bluetooth-hovedtelefoner, bærbare højttalere, smartwatches, mini desktop fans eller mindre musikudstyr, der bruger USB-stikket, og som nu er ved at blive mere og mere plus. brugt af unge.