DKK

Personlige miljøvenlige nøgleringe

0
Faldende orden

24 varer

 1. Økologisk
  AUKIO RPET filt nøglering
  Pris fra 1,19 kr /enhed
 2. Økologisk
  SUORA RPET filt nøglering
  Pris fra 1,56 kr /enhed
 3. Økologisk
  BÅD Flydende kork nøglering
  Pris fra 5,13 kr /enhed
 4. Økologisk
  BALLARAT Rund og bambus nøglering
  Pris fra 5,73 kr /enhed
 5. Økologisk
  BLESS rektangulær og bambus nøglering
  Pris fra 5,73 kr /enhed
 6. Økologisk
  Nøgleringe med økologisk træplade
  Pris fra 1,41 kr /enhed
 7. Økologisk
  Sonek nøglering
  Pris fra 1,41 kr /enhed
 8. Økologisk
  Weber Coin nøglering
  Pris fra 2,53 kr /enhed
 9. Økologisk
  Tadiok nøglering
  Pris fra 2,53 kr /enhed
 10. Økologisk
  Nøglering Support Maros
  Pris fra 3,05 kr /enhed
 11. Økologisk
  Nøgleringstand Evans
  Pris fra 3,05 kr /enhed
 12. Økologisk
  Cruffid nøglering
  Pris fra 3,27 kr /enhed
 13. Økologisk
  cutum nøglering
  Pris fra 4,77 kr /enhed
 14. Økologisk
  Vulko lommelygte nøglering
  Pris fra 5,16 kr /enhed
 15. Llaveros clásicos vitolok de metal con publicidad vista 1
  Økologisk
  Klassiske vitolok metal nøgleringe
  Pris fra 5,28 kr /enhed
 16. Økologisk
  Ranigang nøglering
  Pris fra 5,94 kr /enhed
 17. Økologisk
  Guiss nøglering oplader
  Pris fra 12,87 kr /enhed
 18. Økologisk
  ALOY. kork nøglering
  Pris fra 4,39 kr /enhed
Faldende orden

24 varer

Til husnøgler, bil, motorcykel, parkering, kontor ... der er tusinde grunde til, hvorfor du har brug for en nøglering. Af denne grund, hos Garrampa præsenterer vi dig denne samling af personlige økologiske nøgleringe , hvor du kan indskrive dit brand logo eller en sjov sætning. Og det er, at disse salgsfremmende nøgleringe er lavet med naturlige råmaterialer , hvorved man ser bort fra plastikken. Naturkork, metal, træ, hvederør eller bambus er nogle af dets materialer. Få en af ​​vores økologiske graverede nøgleringe og gør den detalje funktionel og bæredygtig. Derudover har vi helt specielle modeller som dem, der er ledsaget af et etui, økologiske nøgleringe, der fungerer som støtte til mobilen eller en personlig økologisk nøglering, der også er et USB-kabel.  Vælg en af ​​disse originale personlige nøgleringe, og overrask dine kunder.

Nøgleringe til reklamer i træ


En måde at fastholde kunder på og billigt er at forære salgsfremmende nøgleringe, såsom vores personlige økologiske nøgleringe. Disse er billige personlige nøgleringe, så du udover at lave en original og økologisk gave blandt dine kunder vil bruge meget lidt. Hos Garrampa skiller vi os ud for vores yderst konkurrencedygtige priser, så nu ved du, tag et kig på vores personlige økologiske nøgleringe i træ, vi har forskellige former!  Cirkel, rektangel, hus eller endda nøgleringsholderen til mobilen. På den anden side har vi økologiske nøgleringe i træ i form af en træstamme. Hvis du ønsker at give et bæredygtigt brandimage, kan vi ikke tænke på en bedre løsning.

Miljøvenlige personlige nøgleringe til virksomheder


Leder du efter en økologisk detalje at lave til dine kunder og leverandører? Er du ejer af et akademi og leder efter en original gave til dine elever? Garrampas personlige økologiske nøgleringe er en billig og meget sød detalje. En original personlig og meget anvendelig gave, som de altid vil huske dig og dit brand med. Derudover er økologiske firmanøgleringe perfekte at give til dine medarbejdere . En gave, som du kan belønne din indsats med, og som du kan personliggøre på en enkel måde gennem vores hjemmeside. Hvis du ønsker en af ​​vores personlige Garrampa-graverede nøgleringe, glem ikke at se vores modeller og vælg den, der bedst passer til dig. kan lide det . Vælg, vælg antallet af farver, samt stemplingsstilen (søndag, digital mærkning, lasergravering ...). Send os dit logodesign og det er det! Om et par dage har du din ordre. Gå ikke glip af denne mulighed med Garrampa.