DKK

Brugerdefinerede hovedtelefoner og reklamehjelme

Filter  
Kategori  
Colores  
Eco  
Marca  
 1. Antonio Miro 4
 2. Ekston 3
 3. XD Collection 27
 4. XD Design 1
 5. XD Xclusive 2
 6. Swiss Peak 5
Envio  
0
Budget produkterBudget produkter
 1. Auriculares botón cort vista 1
  Kort knap til hovedtelefoner
  Pris fra 2,68 kr /enhed
 2. Auriculares botón germain de plástico para personalizar vista 1
  Germain plastik øretelefoner
  Pris fra 3,12 kr /enhed
 3. headset faraday knap
  Pris fra 3,20 kr /enhed
Alle kategori produkter
Faldende orden

Varer 1-36 af 113

Side
 1. MUSIPLUG Hovedtelefoner i PS etui
  Pris fra 3,50 kr /enhed
 2. BATBUD enkelt øretelefon
  Pris fra 27,97 kr /enhed
 3. JAZZ Set 2 høretelefoner (TWS) 5.0
  Pris fra 51,04 kr /enhed
 4. RWING-hovedtelefoner 5.0
  Pris fra 69,19 kr /enhed
 5. EARTUBE høretelefoner 5.0
  Pris fra 87,49 kr /enhed
 6. FOLK øretelefonsæt (TWS)
  Pris fra 93,30 kr /enhed
 7. FUNK Sæt med 2 stereohovedtelefoner
  Pris fra 99,03 kr /enhed
 8. CLEVELAND trådløse hovedtelefoner 4.2
  Pris fra 108,35 kr /enhed
 9. SINGAPORE ANC hovedtelefoner med etui
  Pris fra 157,43 kr /enhed
 10. Auriculares botón cort vista 1
  På udsalg
  Kort knap til hovedtelefoner
  Pris fra 2,68 kr /enhed
 11. Hotix sæt
  Pris fra 3,50 kr /enhed
 12. Auriculares botón kelty vista 1
  øretelefoner kelty knap
  Pris fra 3,50 kr /enhed
 13. Auriculares botón rasum vista 1
  Ørepropper rasum knap
  Pris fra 3,57 kr /enhed
 14. Hovedtelefoner Tabit
  Pris fra 10,86 kr /enhed
 15. hovedtelefon knap boizen
  Pris fra 14,95 kr /enhed
 16. Høretelefoner Seida
  Pris fra 18,97 kr /enhed
 17. Tilbage høretelefoner
  Pris fra 19,05 kr /enhed
 18. Luwins vinterhatte i polyester
  Pris fra 19,05 kr /enhed
 19. Stepek hovedtelefoner
  Pris fra 20,31 kr /enhed
 20. Seyer vinterhatte i polyester
  Pris fra 22,54 kr /enhed
 21. soprale høretelefoner
  Pris fra 26,78 kr /enhed
 22. Hovedtelefoner Protex
  Pris fra 34,74 kr /enhed
 23. Hovedtelefoner Merkus
  Pris fra 45,46 kr /enhed
 24. Økologisk
  Lattimer høretelefoner
  Pris fra 52,08 kr /enhed
 25. Hovedtelefoner Magnel
  Pris fra 56,17 kr /enhed
 26. Aniken hovedtelefoner
  Pris fra 59,30 kr /enhed
 27. Økologisk
  Volpux RCS hovedtelefoner
  Pris fra 62,81 kr /enhed
 28. Auriculares diadema legolax con impresión vista 1
  legolax hovedtelefoner med pandebånd
  Pris fra 66,81 kr /enhed
 29. Økologisk
  Hovedtelefoner Tresan
  Pris fra 69,42 kr /enhed
 30. Auriculares diadema tresor con publicidad vista 1
  Tresor hovedtelefoner med hovedbånd
  Pris fra 71,20 kr /enhed
 31. Høretelefoner Vinzer
  Pris fra 75,96 kr /enhed
Faldende orden

Varer 1-36 af 113

Side
Vores personlige hovedtelefoner og reklamehovedtelefoner er den bedste måde at lytte til musik på. Vi har en hel serie af personlige hovedtelefoner og hovedtelefoner, så du kan give dine kunder: en ideel gave, da alle kan lide, at den er omgivet ved musik. Oplev vores billige personlige hovedtelefoner i Garrampa: Foldelige hovedtelefoner, med etui og taske, med mikrofon, med genopladeligt batteri, med mikrofon, til at hænge og trækkes ud. Ligeledes har vi forskellige modeller af personlige Bluetooth-hovedtelefoner , ideelle til at dyrke sport: vi henviser til vores sportspandebånd eller sportshat med Bluetooth-forbindelse. Blandt vores salgsfremmende hovedtelefoner er det værd at fremhæve hele øko-linjen : salgsfremmende hovedtelefoner lavet af hvederør eller bambus. Udnyt denne mulighed nu og få de trådløse hovedtelefoner og hjelme fra Garrampa , perfekt til at gå i fitnesscenter, gå ned ad gaden, lytte til musik i bussen eller på arbejde.  Tilpas dine musikhovedtelefoner og hovedtelefoner ved hjælp af Garrampa.

Bluetooth hovedtelefoner med reklame at give væk


Leder du efter en billig gave, og som du helt sikkert vil lykkes med? Garrampas brugerdefinerede hovedtelefoner og reklamehjelme er til dig!  Hovedtelefoner er den ideelle gave at tilbyde kunder, leverandører, partnere og potentielle kunder. På denne måde er de normalt til stede på messer og arrangementer. Forestil dig din stand med høretelefoner til at give som gaver, og som du kan overraske alle slags mennesker med. Og det er, at det koster lidt at få et smil: Vores bluetooth-hovedtelefoner med reklamer at give væk er til yderst konkurrencedygtige priser. Livet med musik er meget bedre, og det ved vi hos Garrampa godt: bestil specialtilpassede hovedtelefoner i engrossalg og overrask dem. Benyt dig af denne mulighed, og hvis du har spørgsmål eller forslag, så lad os det vide! Fra Garrampa-teamet vil vi reagere glade.

Trådløse hovedtelefoner personliggjort med dit logo


Vil du forbedre din virksomheds image? Giv personlige trådløse hovedtelefoner med dit logo eller personlige trådløse hovedtelefoner væk fra Garrampas onlinebutik! Og sagen er, at køb af specialfremstillede hjelme og hovedtelefoner hos Garrampa er super nemt : vælg den model, du bedst kan lide, derefter farven; samt mængden. Et voilà! Tilpas med dit design dine personlige hovedtelefoner og reklamehjelme med dit design og inkorporer også virksomhedens farver i din virksomhed.  Gå ind i Garrampas onlinebutik nu og tag et kig på hovedtelefonerne med silikoneforstærkninger, med gadgets på kablet til at styre ændringen af ​​numre og musikvolumen; samt sikkerhedshjelme med kraftige højttalere. Glem heller ikke vores sæt foldede hovedtelefoner og samlet i forskellige former for emballage.

Ofte stillede spørgsmål om Hovedtelefoner

Hvornår skal man give salgsfremmende hovedtelefoner og headsets?

Hovedtelefoner er den slags salgsfremmende gave, der med sikkerhed ikke ligger ubrugt i en skuffe derhjemme. Og det er for børn såvel som voksne : personlige hjelme og hovedtelefoner er praktiske til alle slags lejligheder. Fra at lytte til musik eller radio; endda en film eller tv-serie. Og alt dette fra din mobil eller tablet! Ikke at forglemme, de personlige gaming headsets; fantastisk at spille med computeren eller spillekonsollen . Ja, personlige reklamehovedtelefoner og øretelefoner er en nyttig, praktisk og effektiv gave, og vores personlige reklamehovedtelefoner med dit logo er den perfekte gave til dine kunder. For en salgsfremmende gave er et krav til potentielle kunder eller oprette et link med dem.  Brugerdefinerede hovedtelefoner er de perfekte reklameartikler.  Maksimal kvalitet til meget lave priser! Hos Garrampa er kvaliteten frem for alt andet.  Vores kundeservice hjælper dig med at vælge og skabe den bedste model af brugerdefinerede hovedtelefoner eller brugerdefinerede hovedtelefoner.

Hvilke modeller af personlige hovedtelefoner og reklamehjelme kan jeg finde i Garrampa's online katalog?

I vores kollektion finder du en bred vifte af tilgængelige modeller af salgsfremmende hjelme og hovedtelefoner i forskellige farver . De tilpasser sig dit budget og smag!Vi har brugerdefinerede kablede hovedtelefoner, trådløse bluetooth-hovedtelefoner med logo; samt til sport og oprykning.  Hos Garrampa har vi også personlige hovedtelefoner med klassiske og ekstravagante former, foldbare eller med etui.

Hvordan kan jeg personliggøre hovedtelefoner og hjelme til reklamearbejde?

Som i resten af ​​Garrampas kampagneprodukter, vil alt afhænge af typen af ​​headset eller hjelmmodel. For eksempel, hvis du ønsker at personliggøre æsken, der følger med hovedtelefonerne, vil vi bruge teknikken pad printing eller digital label , ved hjælp af digital print. Vores salgsfremmende bluetooth hovedtelefoner kan personaliseres i samme håndsæt.  Selvom udskrivningsområdet naturligvis ikke vil være særlig stort. Derfor anbefales små logoer til at afbilde dem lodret. Et kort slogan er også muligt. Ligeledes i Garrampa online-butikken personaliserer vi dine trådløse eller kablede hovedtelefoner, fra tamponprint eller harpiksprint på ydersiden. 

Kan jeg købe reklamebluetooth-headsets til en enkelt person?

Selvfølgelig er det det! Mange enkeltpersoner vælger at købe personlige trådløse hovedtelefoner med et billede eller bogstaver eller blot uden udskrivning af forskellige årsager.  Fra Garrampa tilbyder vi dig den samme kvalitetsservice og frem for alt til de samme priser, som kun varierer alt efter den mængde, du efterspørger, og den trykteknik, du vælger.