DKK

Billig Custom Car Solskærm

Filter  
Kategori  
Colores  
Envio  
0
Faldende orden

11 varer

 1. Parasoles de coche sombra de varios materiales con publicidad vista 1
  bilsolskærme af forskellige materialer
  Pris fra 5,28 kr /enhed
 2. 147 x 69 cm 170t polyester parasol
  Pris fra 14,21 kr /enhed
 3. metal aston bil solskærme
  Pris fra 4,32 kr /enhed
 4. Polyester Vent Car solskærme
  Pris fra 4,84 kr /enhed
 5. metal fussion solskærme til biler
  Pris fra 9,30 kr /enhed
 6. jumbo bilsolskærme i metal
  Pris fra 10,34 kr /enhed
 7. metal cavalier bil solskærme
  Pris fra 12,20 kr /enhed
 8. metal falnit bil solskærme
  Pris fra 15,18 kr /enhed
 9. metal vogn bil solskærme
  Pris fra 16,67 kr /enhed
 10. belgiox metal solskærme til biler
  Pris fra 24,48 kr /enhed
 11. birdie parasol
  Pris fra 43,97 kr /enhed
Faldende orden

11 varer

Parasollen er den vigtigste salgsfremmende gave til sommersæsonen. Inkluder dit logo på en solskærm, og dit brand vil blive reflekteret. Personlige bilsolskærme er en af ​​de salgsfremmende gaver, som vi alle gerne vil have, når vi midt om sommeren, når vi sætter os ind i bilen, bemærker, at sæderne og rattet er varmt. Hvis din virksomhed var smart og tilbød en skræddersyet bilsolsejl til dine kunder under kampagnen inden sommersæsonen, er vi sikre på, at mange af dem vil takke det firma, der gav dem det. Selvom synligheden af ​​solskærme til biler er begrænset, da de kun bruges i 3 eller 4 måneder om året, er deres levetid meget længere end andre salgsfremmende gaver, da de lægges i bilen og forbliver der, indtil det forringes ., Det vil sige først efter flere år.

Salgsfremmende bilrudeskærme


Vinduesskærme er det bedste middel til passagerer i bilen mod den stærke sol. Du kan dække dine vinduer med elegante parasoller i forskellige farver. Sæt dit logo på denne artikel, og dit brand vil blive drevet af alle byens veje.

Forrude solskærme af pap eller aluminium


Paraplyerne til forruden er det bedste udstillingsvindue til at vise dit brand frem på de mest besøgte steder om sommeren, strande, swimmingpools, terrasser. Der findes forskellige modeller af parasoller, lavet af pap eller aluminium med fuldfarve markering på hele overfladen, eller aluminium med en mere diskret markering i én farve. Udvid dit brand i den varme sommer.

Ofte stillede spørgsmål om Bil solskærme

Hvordan beskytter den personlige solskærm min bil?

Det hele kommer ned til konstruktionen og kvaliteten af ​​det stof, vi bruger. Ideen er at give et lag af isolering mellem dit køretøj og solen, og det er præcis, hvad vi har skabt. For ikke at nævne vores præcise stemplingsteknikker, computerstøttet skæreudstyr og det bedste produktionsudstyr, en virksomhed kan bede om.

Passer den personlige solskærm til min bil?

Solskærmen passer til de fleste bildøre, der har en blotlagt metalramme over sideruden, som solskærmsmagneterne fastgøres til. Denne fritlagte metalramme har normalt en blankmalet overflade, solskærmen passer ikke på dørkarme med plastbeklædning på metalrammen, hvilket forhindrer magneter i at klæbe til dem. Plastbeklædningen kan normalt identificeres på dens teksturerede finish og er ikke kold at røre ved. Hvis du har problemer med at montere solskærmen på din bil, og den ikke er tilpasset, skal du sende en besked til os inden for 14 dage for at få fuld refusion, som inkluderer returnering omkostninger.

Er den tilpassede solskærm modstandsdygtig over for UV-stråler?

Komponenterne i det tilpassede solskærm er UV-bestandige og vil modstå solens påvirkninger i mange år. Det anvendte blæk er også UV-bestandigt og er det samme som det, der bruges til bilklistermærker. Når det ikke er i brug, skal du opbevare solskærmen i handskerummet eller bilopbevaringsrummet for at beskytte det.

Hvordan passer jeg på min personlige solskærm?

Emhætten er designet til at være stærk og holdbar, men undgå at placere tunge genstande på den eller ridse overfladen med skarpe metalgenstande. Hvis den bliver snavset, så tør den af ​​med en blød, fugtig klud. Brug ikke alkohol eller kemiske rengøringsmidler, da de kan beskadige finishen.