DKK

Tilpas billige USB'er

Filter  
Kategori  
Colores  
Eco  
Marca  
 1. Antonio Miro 1
Envio  
0
Vores anbefalingerVores anbefalinger
 1. Økologisk
  USB-hukommelse Glyner 16GB
  Pris fra 23,21 kr /enhed
 2. Økologisk
  EKU 16GB USB-flashdrev
  Pris fra 24,63 kr /enhed
 3. Økologisk
  Taming 16GB USB-flashdrev
  Pris fra 30,88 kr /enhed
Alle kategori produkter
Faldende orden

Varer 1-36 af 41

Side
 • Du læser i øjeblikket side 1
 • Side 2
 • Side Videre
 1. kibal brugerdefinerede usb-flashdrev
  Pris fra 5,06 kr /enhed
 2. SURVET USB-flashdrev 16GB
  Pris fra 16,29 kr /enhed
 3. Yemil 32GB USB-flashdrev
  Pris fra 17,56 kr /enhed
 4. USB-flashdrev Laval 16Gb
  Pris fra 17,78 kr /enhed
 5. Sony 16GB USB-flashdrev
  Pris fra 17,78 kr /enhed
 6. Økologisk
  Mozil USB-flashdrev 16GB
  Pris fra 18,60 kr /enhed
 7. Økologisk
  USB-hukommelse Cetrex 16Gb
  Pris fra 20,91 kr /enhed
 8. Ditop 16GB USB-flashdrev
  Pris fra 20,91 kr /enhed
 9. Økologisk
  Kontix 16GB USB-flashdrev
  Pris fra 21,58 kr /enhed
 10. Økologisk
  USB hukommelse HAIDAM 16GB
  Pris fra 21,72 kr /enhed
 11. 16 GB USB-flashdrev
  Pris fra 22,32 kr /enhed
 12. Økologisk
  16 GB Nokex USB-flashdrev
  Pris fra 23,14 kr /enhed
 13. Økologisk Anbefalet
  USB-hukommelse Glyner 16GB
  Pris fra 23,21 kr /enhed
 14. Økologisk Anbefalet
  EKU 16GB USB-flashdrev
  Pris fra 24,63 kr /enhed
 15. Zilak 16 Gb USB-flashdrev
  Pris fra 24,63 kr /enhed
 16. Økologisk
  Vedun 16GB USB-flashdrev
  Pris fra 26,19 kr /enhed
 17. Blidek 16Gb USB-flashdrev
  Pris fra 28,50 kr /enhed
 18. HORIOX USB-flashdrev 16GB
  Pris fra 28,50 kr /enhed
 19. Usb personalizados nosux 16gb de cartón ecológico vista 2
  Økologisk
  Nosux 16GB USB-flashdrev
  Pris fra 29,31 kr /enhed
 20. Usb personalizados sleut 8gb de metal con impresión vista 1
  Sleut USB-flashdrev 8GB
  Pris fra 29,69 kr /enhed
 21. MILEN 16GB USB-flashdrev
  Pris fra 30,13 kr /enhed
 22. Usb personalizados drelan 8gb de metal vista 1
  Drelan USB-flashdrev 8GB
  Pris fra 30,28 kr /enhed
 23. Ronal 16 Gb USB-flashdrev
  Pris fra 30,50 kr /enhed
 24. Økologisk Anbefalet
  Taming 16GB USB-flashdrev
  Pris fra 30,88 kr /enhed
 25. Økologisk
  Zilda USB-hukommelse 16GB
  Pris fra 30,88 kr /enhed
 26. Daclon 16 Gb USB-flashdrev
  Pris fra 30,88 kr /enhed
 27. Sivart USB Stylus Pen 16GB
  Pris fra 30,95 kr /enhed
 28. Rantix USB-hukommelse 16Gb
  Pris fra 33,11 kr /enhed
 29. SLEUT 16GB USB-flashdrev
  Pris fra 34,00 kr /enhed
 30. Novuk 16 Gb USB-flashdrev
  Pris fra 34,22 kr /enhed
 31. Krom 16Gb USB-flashdrev
  Pris fra 38,91 kr /enhed
 32. Økologisk
  Kornon USB Pen 16GB
  Pris fra 44,94 kr /enhed
 33. CLAUDIUS 32 GB. USB
  Pris fra 16,00 kr /enhed
 34. SPARELSE. Kuglepen
  Pris fra 29,69 kr /enhed
Faldende orden

Varer 1-36 af 41

Side
 • Du læser i øjeblikket side 1
 • Side 2
 • Side Videre
Hvis du leder efter en teknologisk måde at promovere dit brand på, er vores tilpassede billige USB-sticks en god idé. Og er, at personlige pennedrev er højt værdsatte reklamegaver. Af denne grund har vi fra Garrrampa en meget varieret samling af USB memory sticks med logo, foto, tekst, slogan osv. Brugerdefinerede USB-stik! Oplev alle vores eksempler, USB'er i forskellige farver (blå, pink, grøn, gul, rød, lilla ...) og modeller. Vi har micro SD-kort, med etui og dæksel, i form af en nøgle og en kuglepen, i aluminium, metal eller akryl; samt i forskellige kapaciteter ... find din i denne kategori. Vi kan heller ikke glemme Garrampas økologiske pennedrev : De er lavet af bæredygtige materialer såsom genbrugspap, hvedestok eller bambus.  Tilpas din usb-hukommelse gennem din onlinebestilling.

USB memory sticks og reklamepennedrev til virksomheder


Vores billige USB-sticks, der kan tilpasses, er en af ​​de mest efterspurgte teknologiske genstande af virksomheder. Virksomhedsteknologiske gadgets i høj efterspørgsel, da en USB med et logo er fuldstændig praktisk i enhver type enhed. For medarbejdere, leverandører og kunder vil alle have deres personlige USB! På denne måde kan vi ikke tænke på en bedre gave at give dine partnere med: teknologiske værktøjer til deres hverdag, som denne hvis du tilføjer dit firmalogo, vil det være et direkte middel til at øge din synlighed. Og dermed fasthold dine kunder og få nye!Men vores reklame-USB'er er ikke kun gode til virksomheder , men de er også en god detalje for private. Forestil dig en af ​​vores tilpassede USB'er i foreninger, fagforeninger, skoler, universiteter, administrationer ... de vil være perfekte! Gå over til Garrampas websted og få din billige og tilpasselige USB. Vi venter på dig!

Brugerdefinerede USB-kort til annoncering


Opdag i Garrampa et bredt katalog af USB-hukommelsestilpasning, der kan tilpasses til alle typer farver, størrelsesformater og materialer. Dette er meget værdifulde teknologiske gaver, der efterspørges ved enhver begivenhed, messe, kongres eller arbejdskonference . En måde at forbedre din virksomheds branding og give synlighed til dit brand. På denne måde kan du tage et kig på hele vores tilbud i billig tilpasselig USB, som vi har i vores online katalog.  En super varieret kollektion i forskellige materialer, farver, kapaciteter og formater. Annonce-USB'er er en elegant og praktisk måde at fange et firmas billede eller logo og til en meget billig pris. Find denne gadget og få succes på alle typer kontorer, virksomheder eller andre arbejdspladser.

Ofte stillede spørgsmål om Brugerdefineret USB

Hvorfor købe personlige USB-flashdrev hos Garrampa?

Hos Garrampa er vi leverandører, producenter og grossister af USB memory sticks med personligt logo. Derudover kan du tilføje dit foto eller din tekst til din memory stick eller USB-kort. Opdag nu de utrolige priser på vores tilpassede billige USB-sticks, og du behøver ikke længere at spekulere på hvor meget koster en personlig pendrive?. Denne billige tilpasningsteknik giver os mulighed for at levere personlige USB-sticks til meget lave priser , da vi sørger for at kontrollere fremstillingsomkostningerne for de billige tilpassede USB-sticks, deres kvalitet samt leveringstiderne. venter du på? Gå ind på Garrampas hjemmeside og bestil dine personlige pendrives. En af de mest originale gaver i reklamer og fås i små eller store mængder. Oplev vores onlinekatalog, og få denne teknologiske gave, der er så nyttig og værdsat af alle.  Vores billige personlige USB-flashdrev er perfekte til virksomheder, foreninger, skoler eller organisationer. Udnyt og afgiv din bestilling.

Hvordan vælger man et billigt USB-flashdrev til salgsfremmende formål?

For at vælge din tilpassede, billige USB, er det nødvendigt at vide, hvordan man besvarer en række spørgsmål såsom: Har jeg brug for en af ​​disse reklame-USB-sticks til en begivenhed? eller Vil jeg give mine medarbejdere personlige originale USB-stik?”. Ligeledes er andre aspekter såsom lagring (1GB, 2GB, 4GB, 8GB, 16GB, 32GB ...) også meget vigtige. Tag et kig på hele udvalget af brugerdefinerbare, billige USB, der vi har på Garrampas hjemmeside og find den der passer bedst til dine behov.  Vi har et bredt udvalg af farver, former og hukommelseskapacitet til dig. Oplev blandt andet din økologiske model eller den personlige USB-hukommelse i kortformat.

Hvilken hukommelseskapacitet skal du vælge til en USB: 1 GB, 2 GB, 4 GB, 8 GB, 16 GB, 32 GB eller 64 GB?

For at vælge hukommelseskapaciteten for disse originale pen-drev skal du tænke på deres brug. I Garrampa har du mulighed for at vælge med forskellige hukommelseskapaciteter. For eksempel har USB-sticks på 128 MB, 256 MB, 515 MB eller 1 GB lidt plads. Derfor er de perfekte til at indlæse lette dokumenter eller filer. Ligeledes er en 2GB, 4GB eller 8GB pendrive den mest udbredte og efterspurgte type model . Disse tilpassede USB-sticks er ideelle til at indlæse virksomhedspræsentationsvideoer, PDF-kataloger ... Endelig er de 16 GB, 32 GB eller 64 GB tilpassede USB-drev ideelle til lagring af film og tungere filer . Et midlertidigt lager, hvormed du kan duplikere filer, videoer, fotos, brochurer eller kataloger og opbevare dem sikkert. Det er meget nemt at købe en personlig pendrive i Garrampa: vælg dens anvendelse, model, tilpasningsteknik og afgiv din ordre. Og hold dine filer sikre!

Hvor lang tid tager det at levere personlige USB-sticks til salgsfremmende formål?

Hos Garrampa har vi et bredt udvalg af billige custom USB'er, som vi også leverer hurtigt og pålideligt. Fra det øjeblik, vi bekræfter din bestilling, sender vi dig dine USB-memory sticks med logoet i løbet af få dage. Alt vil afhænge af modellen og den ønskede mængde. Husk, at vi også har en ekspres- og premium-produktionsservice til ordrer, der kræver mere hast. Kom over nu!

Hvad er forskellen på personlige 2.0 USB-flashdrev og USB-flashdrev, der kan tilpasses 3.0 USB-flashdrev?

Den største forskel mellem 2.0- og 3.0-teknologi er dataoverførselshastigheden. Med salgsfremmende USB 3.0 kan du kopiere, gemme eller dele filer med en hastighed, der er 10 gange hurtigere end normal reklame USB 2.0, den kan overføre data op til 480 Mbps. Derfor giver 3.0-teknologien konkrete fordele med hensyn til ydeevne, uden kompatibilitetsproblemer, fordi de også er tilgængelige for USB 2.0-porte. Overførselshastigheden for brugerdefinerede 3.0 pen-drev er dog kun garanteret, hvis inputporten på den enhed, hvor den er tilsluttet, understøtter 3.0-teknologi.

Hvordan kan man personliggøre reklame-USB-sticks hos Garrampa?

Hos Garrampa giver vi dig muligheden for at personliggøre salgsfremmende pennedrev med dit logo ved at bruge 3 forskellige trykteknikker . På denne måde, hvis du ønsker et indtryk, der holder over tid, skal du vælge en elegant lasergravering der ikke har farve, ellers bliver dit logo metallisk gråt, da laseren graverer bunden af din salgsfremmende usb. På den anden side, hvis du leder efter farvetryk, er serigrafi eller digitaltryk tilgængelig: mens serigrafi er en økonomisk trykteknik, der giver dig mulighed for at farve dit logo med kun 4 staffagefarver; Digital print giver dig mulighed for at personliggøre pen-drevene med et logo uden farvegrænser, der blandt andet kan skygges Fra Garrampa anbefaler vi, at hvis du har valgt et card pen-drev, er digital print perfekt, så du kan personalisere det med et ekstremt højt image, attraktivt, kreativt og originalt, der fanger kundernes opmærksomhed og overrasker dem. På den anden side, hvis du vælger USB-sticks af træ, anbefaler vi lasergravering, som vil have en effekt svarende til basrelieffets. Under alle omstændigheder, fra vores hjemmeside stiller vi en kundeservice til din rådighed, som du til enhver tid kan konsultere (mandag til fredag, fra 9:00 til 18:00), og vi vil være glade at hjælpe dine tvivl og rådgive dig om den bedste teknik til at fange dit logo eller design.