DKK

Billige personlige tasker. Annoncer din virksomhed

Filter  
Kategori  
Genero  
Colores  
Eco  
Marca  
 1. Antonio Miro 2
 2. Result 1
 3. Stanley Stella 5
 4. XD Collection 1
 5. Ki-mood 26
Envio  
Talla  
S
M
L
XL
0
Top kategori produkter
 1. MARKETA + Bomuldspose 140 gr/m²
  Pris fra 3,42 kr /enhed
 2. ZEVRA Bomuldspose 140 gr/m²
  Pris fra 4,92 kr /enhed

Reklametasker er det mest effektive reklameprodukt til små og store virksomheder. Det er en super praktisk reklamegave, da du altid kan have den med dig; enten i din bil eller i din taske. Garrampas billige personlige tasker er perfekte at bruge som merchandising ved ethvert arrangement. Af denne grund er de en populær gave på messer og kongresser , især da de er en meget nyttig genstand. Inde i reklameposerne kan du opbevare alle former for reklamemateriale såsom brochurer eller flyers. Giv bæredygtighedens gave takket være Garrampas personlige indkøbsposer og glem alt om unødvendig plastik.  Dit logo vil være synligt for alle, takket være vores trykte tasker. I vores kollektion finder du forskellige modeller af reklametasker i forskellige stoffer og farver, der passer til dit budget og især din virksomheds mærkeimage .  I jute, papir, bomuld, polyester eller ikke-vævet ; at købe, gå på markedet, bruge en pung eller bære arbejde. Oplev det brede udvalg af billige personlige tasker nedenfor.

Tasker trykt med dit logo


Leder du efter billige brugerdefinerede print til screening af dit logo? Du er heldig hos Garrampa! Giv komfort, stil og reklamer for dine kunder; hånd i hånd med vores tasker med logo. Design dine tasker med reklamer i Garrampa! Det er meget nemt, vælg det materiale, som du synes passer bedst til dit mærke (bomuld, jute, papir, non woven …), Samt modellen (med snore, kun ét håndtag, stor, lille osv.) og glem ikke farverne! Hos Garrampa har du lige ved hånden taskemodellen med mere kapacitet til at passe til alle dine produkter eller de mest originale tasker på markedet, du vælger selv hvordan du skiller dig ud!  Oplev Garrampas silketryktasker i vores særlige onlinebutik for personlige tasker. Velkommen!

Engros reklametasker


Overvejer du at afgive en stor ordre på tasker til forretning, begivenheder eller reklamekampagner?  Garrampa er uden tvivl din online butik for personlige genanvendelige tasker. Opdag vores engrosposer! Vores reklametasker er billige, da vi udmærket ved, at forberedelse af begivenheder er meget vanskeligt og dyrt. Af denne grund tænker vi på dig fra Garrampa: vores billige reklametasker venter på dig. Originale stoftasker, såvel som reklametasker af enhver art, så du kan gøre en forskel med dine kunder og gæster Og vi kan ikke forestille os en bedre gave til at overraske på kontoret eller som en bryllupsdetalje. Derudover er vores personlige indkøbstasker ideelle til at fortsætte med at formidle den økologiske tanke blandt hele dit publikum. Vælg mellem vores brede udvalg af modeller , du vil være i stand til at tilpasse din reklametaske, som du kan lide den og i det materiale, der passer mere til dit brand. Kom ind nu!

Ofte stillede spørgsmål om Brugerdefinerede tasker

Hvorfor købe billige personlige tasker hos Garrampa?

Garrampa er leverandør af reklametasker, hvor du blandt andet kan tilpasse din taske med logoet for din virksomhed, klub, fitnesscenter eller virksomhed . Derudover kan du tilføje et foto og tekst, hvis du ønsker det.Vidste du, at vi laver tryk på vores egne værksteder? Hos Garrampa har du mulighed for at købe vores personaliserede reklametasker i meget små mængder, også vores billige engrosposer. Sidstnævnte er meget efterspurgt af virksomheder, håndværkere, skoler, foreninger, handlende, samt brugere af enhver art. Ikke at forglemme vores linje af billige personlige tasker til butikker og supermarkeder; modstandsdygtig og praktisk til at bære forskellige belastninger.  Vi udfører tilpasning af dine tasker af enhver type og model fra forskellige trykteknikker: serigrafi, digitaltryk, flocking osv. Oplev vores billige personlige tasker til begivenheder såsom løb eller koncerter. Vi er et højt kvalificeret og erfarent produktionsteam inden for enhver stemplingsteknik , som giver os mulighed for at kontrollere kvaliteten og deadlines for fremstilling og tilpasning af dine tasker . Af denne grund stoler tusindvis af kunder på, at Garrampa bestiller deres personlige tasker.  Oplev vores katalog over personlige tasker på vores hjemmeside.

Hvilken type reklamepose skal jeg vælge til hver situation?

Du kan vælge din taske lavet af stof eller ethvert andet materiale , du vil helt sikkert have ret med din gave! Derudover er vores billige personlige tasker ideelle til arrangementer, såvel som til at reklamere for din virksomhed til dine kunder. På denne måde, fra Garrampa, foreslår vi dig at opdage et komplet sortiment af fuldt tilpassede reklametasker , tilgængelig i en bred vifte af former og farver, med korte eller lange håndtag. Tøv ikke med at konsultere vores online katalog.

Hvilken trykteknik vil være egnet til mine reklameposer?

For at vælge den passende trykteknik til dine tasker, skal der tages hensyn til forskellige aspekter. Fra mængden til det logo eller den tekst, du vil stemple; gennemgår det brede udvalg af farver, som vi har. Alt dette i henhold til dit budget.  Hos Garrampa kan vi tilbyde dig forskellige typer mærkning , alle lavet med den maksimale garanti og kvalitet. Et tydeligt eksempel på dette er silketryk, der er velegnet til store mængder på grund af dets lave omkostninger. Derudover har vi en overførsel, som vi anbefaler ved små beløb. Ikke at forglemme, digitaltryk til logoer, tekster mv. der er i fuld farve (fire-farve). Alle disse faktorer vil give dig mulighed for at få et personligt budget til at beslutte dig for at købe vores reklameposer til at give væk ved salgsfremmende begivenheder.  Hvad venter du på for at tage et kig på vores hjemmeside?

Hvad er leveringstiden for mine billige personlige tasker?

Hos Garrampa kan vi tilbyde dig en bred vifte af reklametasker til billige priser, som vi leverer til dig inden for en maksimal periode på 10-12 hverdage , fra det øjeblik du bekræfter din virtuelle prøve. , løbetiden vil afhænge af bestemmelseslandet og transportens varighed. På den anden side, for hasteordrer i Spanien, kan vi tilbyde dig en hasteleveringstid på 4-5 hverdage, i et specifikt udvalg af poser . Og opdag de bedste personlige gaveposer!

Hvilken model af personlige indkøbsposer skal jeg vælge?

I vores kollektion finder du flere modeller af reklametasker i forskellige farver, størrelser og stoffer, så du kan vælge den, du foretrækker i henhold til dit budget og den type begivenhed, du skal promovere. Vi har farvestrålende tasker og klassiske beige canvas shoppere; med lange og korte håndtag; foldeposer, zip-lock poser og varmeforseglede shoppere.  papirposer og personlige non-woven tasker er blandt de mest økonomiske og næst efter reklamestof, lærred og bomuldstasker; De er messernes dronninger og kan også bruges i butikker som indkøbsposer. Endelig er vores personlige jute-tasker meget elegante og raffinerede, ideelle til at promovere dit brand under særlige eller eksklusive begivenheder.

Hvordan kan jeg personliggøre mine reklameposer?

Reklametasker er normalt screentrykte, hvis dit firmalogo består af en til fire flade farver. Men hvis dit logo eller billede kræver flere farver eller nuancer; Vi vil personliggøre dine reklameposer, gennem digital print eller digital overførsel. Vi ønsker at tilbyde dig et helt unikt resultat. Vi ønsker at overgå dine forventninger, baseret på vores arbejde. Spørg os om, hvad du ønsker, og vi rådgiver dig uforpligtende.