DKK

Juteposer personliggjort med dit logo

Filter  
Kategori  
Colores  
Eco  
Envio  
0
Faldende orden

22 varer

 1. Økologisk
  JUHU Jute indkøbspose
  Pris fra 9,30 kr /enhed
 2. Økologisk
  Økologisk jute singla toilettasker
  Pris fra 4,91 kr /enhed
 3. Økologisk
  Jute lerkal indkøbsposer
  Pris fra 6,18 kr /enhed
 4. Økologisk
  Økologiske jute dhar indkøbsposer
  Pris fra 7,37 kr /enhed
 5. Økologisk
  Økologisk jute indkøbsposer kalkut
  Pris fra 8,48 kr /enhed
 6. Økologisk
  Økologiske jute marfik sager
  Pris fra 9,82 kr /enhed
 7. Estuches sulpox de yute ecológico con publicidad vista 1
  Økologisk
  Økologisk jute sulpox etuier
  Pris fra 11,38 kr /enhed
 8. Økologisk
  Økologiske jute farus strandtasker
  Pris fra 12,13 kr /enhed
 9. Økologisk
  Økologisk jute rotin indkøbsposer
  Pris fra 12,87 kr /enhed
 10. Økologisk
  Jute hintol indkøbsposer
  Pris fra 13,69 kr /enhed
 11. Accesorios vino bolsa koop de yute ecológico vista 1
  Økologisk
  Økologisk jute koop taske vin tilbehør
  Pris fra 13,91 kr /enhed
 12. Økologisk
  Solux jute indkøbsposer
  Pris fra 14,88 kr /enhed
 13. Økologisk
  Cekon økologiske strandtasker i jute
  Pris fra 15,70 kr /enhed
 14. Bolsas compra mercat de 100% algodón con logo vista 2
  Økologisk
  MERCAT. Taske
  Pris fra 6,77 kr /enhed
 15. Bolsas compra tizzy de yute con impresión vista 1
  Økologisk
  TIZZY. Taske
  Pris fra 14,58 kr /enhed
 16. Bolsas compra braga de yute vista 1
  Økologisk
  Jute trusse indkøbsposer
  Pris fra 14,81 kr /enhed
Faldende orden

22 varer

Personlige juteposer er det perfekte merchandising til at formidle et bæredygtigt billede af din virksomhed. Jute, også kendt som "gyldne fibre", er en af ​​de mest specielle naturlige fibre, der findes. Få en af ​​vores personlige juteposer med dit logo og få biologisk nedbrydelige og genanvendelige personlige poser. Derfor bliver denne type personlige tasker den bedste firmagave: æstetisk på den ene side og med en miljøbevidsthed på den anden.  Opdag nu vores økologiske jute reklametasker, vi har dem i forskellige størrelser og til forskellige lejligheder : til vinflasker, i form af en toilettaske og etui, med store håndtag, som en rygsæk eller i form af en duffelbag. Vælg den model, du bedst kan lide, og udnyt og få dette alternativ til den klassiske bomuldstaske med et ekstra strejf af distinction og stil.

Juteposer til at give til dine kunder


Er du i tvivl om, hvordan du overrasker dine kunder?  Vil du demonstrere dine øko-bæredygtige værdier, og ved du ikke, hvordan du gør det? Nå, fra Garrampa er vi tydelige på, at juteposer personliggjort med dit logo er en sensationel måde at demonstrere på dine værdier. Og det er, at vi har personlige juteposer i alle former og farver. Du kan stemple dit logo på enhver af vores tasker og dermed demonstrere dit engagement i miljøet. Fra en original emballage , til som en salgsfremmende gave; gennemgå den detalje lavet ved en særlig lejlighed. Få dine kunder til at forelske sig i deres øko-gave. For eksempel er vores Marfik penalhus ideel til at tage med på kontoret og er lavet af jute og bomuld. Foretrækker du også at lave en nyttig gave til din hverdag, vil en taske som Mercat være super praktisk.

Giv økologiske juteposer væk


Vi bliver aldrig trætte af at sige det, de juteposer, som vi har hos Garrampa, er den ideelle detalje : både indpakning eller indpakning, som en gave i sig selv. Med hensyn til emballage, hos Garrampa har vi forskellige modeller, der perfekt kan ledsage dine produkter . Uden at gå videre, har vi forskellige typer juteposer personliggjort med dit logo, som tjener til på en prangende måde at præsentere en flaske eller flere flasker vin. Til gengæld har vi forskellige juteposer at give væk . Vi har fra den klassiske jute taske med hanke (ideel til at shoppe eller på stranden), til de typer der bruges som tasker; passerer også gennem toilettasker og etuier. Når det kommer til toilettasker, er de det ideelle tilbehør til at tage på tur; Mens penalhusene er en god idé at give på kontoret eller som årsafslutningsgave på en skole. Og dig, hvilke personlige juteposer med dit logo vil du have? Gå ind i Garrampa nu og opdag vores omfattende katalog. Øko går også med os. Giv bæredygtighed i vores online butik.