DKK

Økologisk hjem og dekoration

0
Faldende orden

30 varer

 1. Økologisk
  LUXOR Bambus lysestage
  Pris fra 22,25 kr /enhed
 2. Økologisk
  PERRY Økologisk bomuldshåndklæde 140x70
  Pris fra 34,45 kr /enhed
 3. Økologisk
  TREASURE Bambus spejl smykkeskrin
  Pris fra 38,46 kr /enhed
 4. Økologisk
  PYRAMIDE Sæt med 2 lys
  Pris fra 41,96 kr /enhed
 5. Marcos fotos zenframe de varios materiales ecológico vista 1
  Økologisk
  ZENFRAME Bambus fotoramme
  Pris fra 55,28 kr /enhed
 6. Økologisk
  Biyok frøkapsel
  Pris fra 2,90 kr /enhed
 7. Økologisk
  Soltax gryde
  Pris fra 4,46 kr /enhed
 8. Økologisk
  Bonbon Mussox frø
  Pris fra 5,06 kr /enhed
 9. Økologisk
  Tepor stearinlys
  Pris fra 5,28 kr /enhed
 10. Økologisk
  julederamlys i træ
  Pris fra 7,37 kr /enhed
 11. Økologisk
  Sokin juletræ
  Pris fra 7,44 kr /enhed
 12. Økologisk
  Liban fotorammer
  Pris fra 9,90 kr /enhed
 13. Økologisk
  Tapex fotorammer
  Pris fra 12,42 kr /enhed
 14. Økologisk
  Trivak duftlys
  Pris fra 13,99 kr /enhed
 15. Økologisk
  Hestel Aromatisk Diffuser
  Pris fra 23,36 kr /enhed
 16. Økologisk
  Festok luftfugter
  Pris fra 34,08 kr /enhed
 17. Økologisk
  bibbly tæppe
  Pris fra 54,01 kr /enhed
 18. Økologisk
  Krent vejrstation fotoramme
  Pris fra 54,54 kr /enhed
 19. Økologisk
  Wicket luftfugter
  Pris fra 56,17 kr /enhed
 20. Økologisk
  Zaralex Picnic Tæppe
  Pris fra 60,62 kr /enhed
Faldende orden

30 varer

Hos Garrampa er vi også din særlige økologiske dekorationsbutik. Vi har en bred vifte af økologiske dekorations- og boligmaterialer. Et væld af bæredygtige dekorationsprodukter at give væk, som du altid vil lykkes med. Stearinlys, lysestager, smykkeskrin, luftfugtere, fotoholdere, håndklæder, tæpper og endda trækugler. En anden bæredygtig og meget original deco-gave er vores krukker, hvori frøene af en smuk blomst er inkluderet. At tage sig af planeten og have et magasinhus er muligt takket være Garrampa. Oplev i denne online kategori alle vores produkter, lavet med økologiske materialer til dekoration . Vi bruger træ, jute, økologisk bomuld, terracotta, bambus, papir, naturkork, blandt andre naturlige råvarer. Bliv ved med at lede og opdag alle vores produkter for at opnå en økologisk dekoration og et hjem.

Økologisk tilbehør at give væk


Har du et kommende arrangement, og ved du ikke, hvad du skal give dine gæster? Uden tvivl, hos Garrampa tilbyder vi dig en masse økologiske dekorationsideer , hånd i hånd med disse originale og bæredygtige detaljer. For eksempel, som bryllupsdetalje , foreslår vi en af vores terracotta potter eller et af de naturlige stearinlys, som vi har i denne økologiske boligindretningsafdeling. De er desuden en smuk og funktionel økologisk gave. En måde at overraske dine gæster på, ved at eliminere de konventionelle og anakronistiske bryllupsgaver. På den anden side er en personlig økologisk dekoration og hjemmegave perfekt til dine kunder , leverandører og selvfølgelig medarbejdere. For vi har også en økologisk juledekorationslinje, så som virksomhedsdetalje er den sensationel.Vind uanset hvor du går, takket være Garrampa. Dit salgsfremmende økologiske bolig- og dekorationstilbehør venter på dig.

Personlige økologiske stearinlys


Uden tvivl, blandt alle vores tilbud inden for dekoration og økologisk hjem, skiller vores personlige økologiske stearinlys sig ud. Et væsentligt element i enhver miljøvenlig dekoration til fester og andre begivenheder, tag et kig på vores vanilje duftlys, en sensationel gave. De præsenteres i glaskrukker med propper af træ eller naturkork og endda med genbrugspapetiketter. Ligeledes er vores økologiske lysestager lavet af poppel- og bambustræ og vi har også modeller specialiseret i Økologisk juledekoration. nu ved du, at hvis du leder efter en original økologisk dekoration og boliggave , er du heldig hos Garrampa. Vi har forskellige økologiske pynteting, som du kan overraske dine gæster med.