DKK

Special- og reklamepenne med logo

Filter  
Kategori  
Colores  
Eco  
Marca  
 1. Alexluca 7
 2. Antonio Miro 11
 3. Branve 6
 4. XD Collection 17
 5. Swiss Peak 3
Envio  
0
Vores anbefalingerVores anbefalinger
 1. Økologisk
  RECYTOUCH Pap touch pen
  Pris fra 0,67 kr /enhed
 2. sort svanepen
  Pris fra 1,04 kr /enhed
Alle kategori produkter
Faldende orden

Varer 1-36 af 451

Side
 1. Økologisk Anbefalet
  RECYTOUCH Pap touch pen
  Pris fra 0,67 kr /enhed
 2. Økologisk
  RIO PECAS Halm og ABS pen
  Pris fra 0,82 kr /enhed
 3. gennemsigtig pen
  Pris fra 0,82 kr /enhed
 4. JANEIRO Kuglepen med papirtrykknap
  Pris fra 0,86 kr /enhed
 5. TEGNEFARVEDE PLA trykknap pen
  Pris fra 0,89 kr /enhed
 6. Økologisk
  TUBEBAM Bamboo pen
  Pris fra 0,89 kr /enhed
 7. WHITESWAN ABS Twist kuglepen
  Pris fra 0,97 kr /enhed
 8. RIOTOUCH Stylus Pen
  Pris fra 0,97 kr /enhed
 9. Anbefalet
  sort svanepen
  Pris fra 1,04 kr /enhed
 10. Økologisk
  BERN PECAS Halm og ABS pen
  Pris fra 1,12 kr /enhed
 11. DUO PAPIR 2 i 1 pen og tusch
  Pris fra 1,34 kr /enhed
 12. Økologisk
  RPET PEN Kuglepen fra RPET.
  Pris fra 1,34 kr /enhed
 13. BERN kuglepen med trykknap
  Pris fra 1,41 kr /enhed
 14. Økologisk
  SUMATRA Bamboo Automatisk Kuglepen
  Pris fra 1,41 kr /enhed
 15. Økologisk
  RIO RPET Kuglepen i RPET
  Pris fra 1,41 kr /enhed
 16. Aluminium kuglepen med touch pointer
  Pris fra 1,56 kr /enhed
 17. AOSTA kuglepen med gummifinish
  Pris fra 1,64 kr /enhed
 18. Speciel aluminiumspen til lasergravering
  Pris fra 2,11 kr /enhed
 19. Økologisk
  BAYBA Bambus kuglepen med trykknap
  Pris fra 2,08 kr /enhed
 20. Tri-ink touch pen
  Pris fra 2,23 kr /enhed
 21. Kuglepen og tusch med krom-accenter
  Pris fra 2,23 kr /enhed
 22. Økologisk
  RIO BAMBOO Bambus og ABS pen
  Pris fra 2,89 kr /enhed
 23. VÆRKTØJSPEN Multifunktions pen
  Pris fra 3,57 kr /enhed
 24. Roterende stylus pen. blå blæk
  Pris fra 3,94 kr /enhed
 25. Økologisk
  INKLESS PLUS Inkless kuglepen
  Pris fra 5,86 kr /enhed
 26. Økologisk
  SONORACORK A6 notebook-kork-omslagspen
  Pris fra 6,92 kr /enhed
 27. Økologisk
  PAPSTAND pennesæt
  Pris fra 8,11 kr /enhed
 28. Økologisk
  Blækløs pen uden blæk
  Pris fra 12,05 kr /enhed
 29. Økologisk
  ETNA Bamboo Twist kuglepen
  Pris fra 29,69 kr /enhed
 30. Økologisk
  QUERCUS Cork pen og rullesæt
  Pris fra 40,47 kr /enhed
Faldende orden

Varer 1-36 af 451

Side
Hos Garrampa har vi alle former for reklamepenne og personlige reklamepenne til din rådighed til at give væk med dit logo.  Den bedst mulige annoncering! Personlige kuglepenne har altid været en af ​​de mest almindelige genstande blandt firmaobjekter. Ideel til at promovere en virksomhed, da du vil skabe et direkte forhold til kunden. Hvem har ikke brug for en kuglepen? Derfor er gaven af ​​en personlig kuglepen til messer eller arrangementer en stor hjælp til at udvide tilstedeværelsen af ​​et brand. Det er meget nemt at tilpasse kuglepenne til firmagaver: gå direkte til vores hjemmeside med det design, du som mest eller med dit logo. Oplev de forskellige farver, materialer og modeller, såsom personlige kuglepenne med etui. Og hvis du foretrækker det, så send os en e-mail, der forklarer, hvordan du vil have dine billige personlige kuglepenne, og vi vil give dig et tilbud med en virtuel prøve, så du kan se, hvordan din personlige pen ser ud.

Skærmtrykte reklamepenne


Plast, gel og rullepenne, multifunktion, kuglepenne ... Uden tvivl kan vi sige, at vi er eksperter i kuglepenne. Og det er, at kuglepenne i reklamer er det mest brugte objekt. Faktisk har du helt sikkert skuffer proppet med salgsfremmende kuglepenne, men hvad nu hvis du kunne overraske dine kunder med en anderledes, attraktiv kuglepen, som de altid har ønsket at have med i deres pung? Vi kan gøre det for dig .  Vi har et bredt katalog af personlige kuglepenne til virksomheder, så du kan vælge den, der overbeviser dig mest. Foretrækker du en klassisk metallinje eller leder du efter en mere miljøvenlig pen, som dem vi har i kork? Tag et kig på nettet og afgiv din bestilling. Annonceringspenne i Zaragoza, Barcelona, ​​Madrid eller Valencia med ekspresleveringer I dag er billige personlige kuglepenne en af ​​de mest populære kontorartikler blandt virksomheder, fordi de giver dig mulighed for at gøre opmærksom på dit brand og fremme det på den enkleste måde, der findes. Disse billige personlige kuglepenne kan også fungere som reklamepenne eller salgsfremmende kuglepenne ved at dele dem ud ved møder, åbninger, forskellige forretningsarrangementer osv. Udover de førnævnte funktioner, kan billige personlige kuglepenne laves som billige kuglepenne at forære væk, fordi det er meget almindeligt at bestille nogle billige kuglepenne og personalisere dem med både firmalogo og navnet på den person, de gives væk til. Personlige kuglepenne har altid været en af ​​de mest almindelige genstande blandt virksomhedsenheder, der bruges af virksomheder til reklamer. Hvem har ikke brug for en kuglepen? Det er derfor, at give væk en plastik eller enhver anden form for kuglepen på messer eller begivenheder hjælper med at udvide tilstedeværelsen af ​​dit brand. Tilpasning af gavedrevpennene er lige så enkelt, som det er for alle vores andre produkter. Du kan gøre det direkte på vores hjemmeside med det design du foretrækker eller med dit logo. Men hvis du foretrækker det, så send os en e-mail, hvor du forklarer, hvordan du vil have det, og vi giver dig et tilbud med en virtuel prøve, så du kan se, hvordan din personlige pen vil se ud. Det vigtigste er, at du vil have dine reklamepenne i Zaragoza Madrid, Barcelona eller Valencia i den tid, du har brug for. Hvor og hvornår du har brug for din propagandapen.

Propagandapenne til virksomheder


Leder du efter billige reklamepenne? Hos Garrampa tilbyder vi fabrikspriser for alle vores skrivetilbehør , så du kan købe engros kuglepenne til den billigste pris på markedet. Nogle firmapenne, der derudover er forpligtet til de nyeste trends Find alle vores forskellige firmapenne : kuglepenne lavet med bambus, til lasergravering, fleksible, elegante osv., som der er til alle lejligheder, da ethvert øjeblik er godt at tilbyde pennen med dit brand. Folk har altid en kuglepen med sig eller låner den ud til deres bekendte, gå ikke glip af muligheden for at promovere dit brand!

Ofte stillede spørgsmål om Brugerdefinerede kuglepenne

Hvorfor købe reklamepenne hos Garrampa?

Garrampa er den første online butik for billige personligt tilpassede reklamepenne. Vi er en af ​​de bedste pennevirksomheder i Spanien. Som leverandør af personlige kuglepenne tilbyder vi dig et bredt udvalg af skrivetilbehør af høj kvalitet. Vores reklamepenne til virksomheder er lavet af plastik, metal og træ, med personalisering af logoer eller reklametekster, de kan være dine eller til hvem du vil!Faktisk er vores personlige kuglepenne perfekte at give i gave, det er lige meget hvis du skriver til os fra en virksomhed, forening eller privatperson. Vores levering er hurtig og sikker; Derudover behandles tilbud og budgetter online.  Har du tænkt på personlige gavepenne? Oplev vores brede udvalg.

Hvordan vælger man en personlig pen?

Hos Garrampa er vi det ideelle sted at købe personlige kuglepenne. Kuglepenne til salgsfremmende formål, til firmaer, bryllupper eller konferencer ... i vores butik kan du vælge din personlige kuglepen med et navn, som det passer dig for de kontorer, der beslutter sig for at satse på bæredygtighed;  vi har forskellige personlige økologiske kuglepenne , som er lavet med bæredygtige materialer såsom træ, bambus, pap, papir eller majsstivelse. Perfekt til at give en miljøvenlig og ansvarlig kommunikationstilgang til din virksomhed, og hvis du leder efter personlige bryllupsvidnepenne (en gave, der kan være meget intim), har vi alle slags kuglepenne lavet af elegante materialer såsom læder. , træ, stof og plast. På den anden side er reklamepenne af aluminium eller metal meget modstandsdygtige over for ridser; De fås også i en bred vifte af former og farver til meget overkommelige priser, klar til at blive screentrykt med dine logoer til firmagaver. De brugerdefinerede plastikpenne, også perfekte til bulkordrer i store kampagner. Det er en type let pen til udskrivning af et logo eller tekst, hvis omkostninger er meget lave.  Opdag din billige reklamepen nu. Husk: Garrampas personlige originale kuglepenne har et originalt design og er forskellige fra hinanden, for at finde det ideelle objekt i reklamer.

Hvordan kan jeg bestille kuglepenne i små mængder?

Hos Garrampa gør vi det nemt for dig: Hvis du ønsker at bestille kuglepenne til firmagaver eller personlige kuglepenne til gaver, kan du vælge den mængde, der passer bedst til dine behov.  Fra små til store mængder; I vores online butik kan du købe firmapenne, fra 100 enheder. Vælg dem, som du kan lide dem: reklamepenne med personalisering af deres logoer, tryk af deres tekster i serigrafi, bloktryk eller digitaltryk Udnyt og få de bedste firmagaver nu!  Kuglepenne er altid nyttige og praktiske til enhver arbejdssektor , som det er tilfældet med personlige kuglepenne til lærere.

Hvad er leveringstiden for personlige kuglepenne?

Vi leverer vores billige personlige kuglepenne, på den hurtigste måde. Specifikt leveres de normalt inden for 8 til 15 hverdage, i tilfælde af standardforsendelse og afhængigt af mængderne og den ønskede reklamepen. Forud for leveringen af ​​de personlige kuglepenne udføres en bekræftelse af den virtuelle prøve , som leveres gratis, inden produktionens start. Hvis du foretrækker det, er det også muligt at bestille personlige kuglepenne med ekspreslevering . For at gøre dette, glem ikke at rådføre dig med vores salgsrepræsentanter, som med glæde vil hjælpe dig.

Hvordan kan jeg personliggøre reklamepenne?

For at skabe fantastiske forretningspenne har du tre forskellige trykteknikker til rådighed , afhængigt af den model, du har valgt. Du kan for eksempel gå efter fancy lasergravering, som kan defineres som farveløs eller som kan være i samme farve som pennematerialet. På denne måde, for at lave personlige laserpenne , opvarmes laseren og fordamper overfladen; så tonen bliver metallisk grå for metalliske kuglepenne og en brun for kuglepenne lavet af træ. Derudover er der nogle særlige modeller af personlige metalliske penne , hvor lasergraveringen kan være farvet eller skinnende. Derudover kan vores billige reklamepenne personliggøres med farvetryk ved hjælp af bloktryk. Denne teknik giver dig mulighed for at bruge op til 4 staffagefarver; så i nogle forretningspenne er det muligt at bruge et digitalt aftryk, der tillader udskrivning i flere farver, endda skraverede. Endelig kan reklamepenne tilpasses ved hjælp af cirkulært serigrafi . Den består af et monokromt print, der giver dig mulighed for at tilpasse næsten hele pennens overflade med logoet. En metode, hvormed vi skaber nogle af vores billige reklamepenne.

Hvor kan kuglepenne personliggøres med et logo?

Alt vil afhænge af formen og størrelsen på den pågældende kuglepen. Vi anbefaler altid at tilpasse kuglepenne med noget tekst eller logo, som kan forlænges lodret. Hvorfor siger vi dette? For selvom hver model er forskellig, kan reklamepenne som hovedregel tilpasses i 4 positioner: på siden af ​​clipsen, på selve clipsen, hvis pennen er udstyret med det, på den anden nederste halvdel af pennen og / eller Derudover kan nogle modeller af firmapenne tilpasses med næsten 360-graders print ved hjælp af cirkulært silketryk. En monokrom udskrivningsteknik, meget nyttig i personlige kuglepenne. Og du, ved du allerede hvorfor du skal bestille Garrampa personlige kuglepenne? Du er måske interesseret i at sælge til din virksomhed, eller du leder efter en detalje til fællesskab af dine børn, forsømmelse! Her finder du din ideelle personlige pen.

Opdag i denne video grundene til, hvorfor du bør købe personlige kuglepenne hos os

Hos garrampa tilbyder vi dig mange fordele og faciliteter, når du køber dine reklamepenne med dit logo hos os. Tøv ikke med at spørge os om et tilbud og opdag vores fremragende værdi for pengene med meget hurtige leveringstider.