DKK

Brugerdefinerede reklamesolbriller

Filter  
Kategori  
Colores  
Eco  
Marca  
 1. XD Collection 1
Envio  
0
Vores anbefalingerVores anbefalinger
 1. Jubilæer zarem solbriller
  Pris fra 3,35 kr /enhed
Budget produkterBudget produkter
 1. xaloc reklamesolbriller
  Pris fra 3,05 kr /enhed
 2. Gafas de sol personalizadas zambezi de plástico para personalizar vista 2
  ZAMBEZI. folde solbriller
  Pris fra 0,48 kr /enhed
 3. Manifestaciones celebes. gafas de sol de plástico con impresión vista 1
  FEJRE. Solbriller
  Pris fra 0,53 kr /enhed
Alle kategori produkter
Faldende orden

Varer 1-36 af 64

Side
 • Du læser i øjeblikket side 1
 • Side 2
 • Side Videre
 1. AMERICA Solbriller med UV-beskyttelse
  Pris fra 3,72 kr /enhed
 2. UV400 træ effekt briller.
  Pris fra 4,91 kr /enhed
 3. Økologisk
  MACUSA RPET solbriller
  Pris fra 6,40 kr /enhed
 4. VISIWAIST Reflekterende taljetaske
  Pris fra 13,91 kr /enhed
 5. Økologisk
  RHODOS solbriller bambus stænger
  Pris fra 20,00 kr /enhed
 6. Økologisk
  HONIARA bambus solbriller i taske
  Pris fra 20,46 kr /enhed
 7. Økologisk
  WANAKA Solbriller og bambus etui
  Pris fra 94,29 kr /enhed
 8. Reklamesolbriller i polyester naplin
  Pris fra 0,67 kr /enhed
 9. Briller Uden Crystal Floid
  Pris fra 0,74 kr /enhed
 10. Gildor rengøringsklud
  Pris fra 0,74 kr /enhed
 11. Valgmuligheder Linser
  Pris fra 0,74 kr /enhed
 12. Brillestel muligheder
  Pris fra 0,82 kr /enhed
 13. Mile polyester betræk og emballage
  Pris fra 1,34 kr /enhed
 14. kathol briller
  Pris fra 1,34 kr /enhed
 15. ekain polyester betræk og emballage
  Pris fra 1,49 kr /enhed
 16. Zamur briller
  Pris fra 1,64 kr /enhed
 17. Shenzy multifunktionstape
  Pris fra 1,64 kr /enhed
 18. Adorix øjenbeskytter
  Pris fra 1,79 kr /enhed
 19. Galvis solbriller
  Pris fra 2,23 kr /enhed
 20. Gafas de sol personalizadas malter con publicidad vista 1
  Malter solbriller
  Pris fra 2,60 kr /enhed
 21. Lantax solbriller
  Pris fra 2,68 kr /enhed
 22. huntix briller
  Pris fra 2,90 kr /enhed
 23. Saimon solbriller
  Pris fra 3,05 kr /enhed
 24. På udsalg
  xaloc reklamesolbriller
  Pris fra 3,05 kr /enhed
 25. leychan reklame solbriller
  Pris fra 3,20 kr /enhed
 26. demonstrationer harvey solbriller
  Pris fra 3,27 kr /enhed
 27. stifel reklame solbriller
  Pris fra 3,35 kr /enhed
 28. Anbefalet
  Jubilæer zarem solbriller
  Pris fra 3,35 kr /enhed
 29. Annonce solbriller tunak
  Pris fra 3,50 kr /enhed
 30. Bunner solbriller
  Pris fra 3,50 kr /enhed
 31. Salvit solbriller
  Pris fra 3,65 kr /enhed
 32. Musin solbriller
  Pris fra 3,79 kr /enhed
Faldende orden

Varer 1-36 af 64

Side
 • Du læser i øjeblikket side 1
 • Side 2
 • Side Videre
Vil du beskytte dig selv mod solen med Garrampa-moden? Oplev vores personlige reklamesolbriller og tilføj dit brands logo eller slogan i et salgsfremmende produkt, perfekt til alle slags lejligheder. For eksempel vil personlige bryllupssolbriller være gode til dine gæster. Gå ind i Garrampa nu og visualiser din farve: pink, rød, gul, grøn, blå, sort, orange, hvid ... Du bestemmer, hvordan dine reklamebriller vil være! Vi har stel med forskellige størrelser, bakkenbarter af pasta eller forskellige typer krystaller. Blandt dem kan vi fremhæve vores personlige polariserede solbriller. Tag også et kig på vores økologiske modeller: solbriller, lavet af bambus.  Briller med visir, sjove, originale, foldebriller, briller med blåt lysfilter (til at arbejde med skærme), uden eller med glas, briller til sport ... Hos Garrampa er vi netop din optiker til solbriller tilpassede reklamesoloer.

Briller til reklame-merchandising


Ved du stadig ikke, hvorfor du skal bestille personlige reklamesolbriller? Lige nu vil vi fortælle dig!  Solbriller er et super nyttigt tilbehør til enhver begivenhed. I street marketing reklamekampagner, festivaler, messer, begivenheder, fester, fester ... at give solbriller er altid en sand succes . Af denne grund er personlige solbriller til bryllup blevet meget moderigtige, uden at gå videre. Ligeledes er personlige solbriller med navnet på dit brand eller logo et must for alt. udendørs arrangementer bør distribueres. Derfor, hvis du er en koncertpromotor, vil deltagerne takke dig for at give dem salgsfremmende solbriller!Derudover har vi hos Garrampa også salgsfremmende varer til dine personlige reklamebriller. For eksempel vores fanny packs, rengøringsservietter, hængereb eller specialtilpassede solbrillebetræk.

Solbriller at give væk i kampagner


Solbade med moderne, billige og kvalitetsbriller? I Garrampa er alt muligt! Så nu ved du, hvis du ønsker at promovere dit brand ved en begivenhed, vores personlige reklamesolbriller opfylder europæiske standarder for at tilbyde dig kvalitet og en rimelig pris. Og vi har et bredt udvalg af modeller : Tag et kig på de forskellige finish og materialer, der bruges til fremstillingen. Plast, metal, kork, træ, polycarbonat ... Vi afventer dit forslag! Hos Garrampa laver vi dit skræddersyede brilledesign. Vi har et omfattende katalog, hvor du kan finde fra nuværende og moderne modeller til klassiske versioner ... Vi tænker på alle målgrupper! Udnyt og bestil billige solbriller og komplimentér den længe ventede begivenhed. Gør dig kendt gennem de bedste personlige reklamesolbriller . Plast dit miniaturelogo, en detalje eller en lille sætning på bakkenbarterne.

Ofte stillede spørgsmål om Skræddersyede solbriller

Hvilke materialer til brugerdefinerede solbriller har du til rådighed?

Et vigtigt aspekt at overveje, før du vælger salgsfremmende solbriller, er stelmaterialet, med et valg af plastik, metal, polycarbonat eller gummi. PLASTSOLBRILLER Vores specialdesignede plastiksolbriller fås i en lang række stilarter, såsom konvolutter, panama og malibu, blandt andre . Plastikbriller giver en sporty og atletisk følelse, hvilket gør dem perfekte til sportsbegivenheder og udendørsaktiviteter. Vi har også sjove plastikmuligheder som ølsolbriller, Happy Birthday-solbriller og Jester-solbriller. Husk, at plastik er mere tilbøjelig til at gå i stykker, så hvis du leder efter et stærkere materiale, så prøv vores brugerdefinerede gummisolbriller, hvis du leder efter et stærkere materiale, prøv vores specialtilpassede gummisolbriller eller andre muligheder. METAL SOLBRILLER Vores specialdesignede metalliske solbriller fås i aviator-stile med sølv- og guldfinish. Den slanke metalramme gør, at dit logo kan ses tydeligt på linsen; Hvis du foretrækker at tilføje dit logo på siderne af stellet, så tag et kig på plastiksolbrillerne. POLYCARBONAT SOLBRILLER En række polycarbonat solbriller fås i Malibu, Wrap og Aviator stilarter i et bredt udvalg af farver. Polycarbonatmaterialet er slagfast og beskytter mod UV-stråler. Takket være UV-beskyttelsen af ​​polycarbonat og dets lethed er dette materiale ideelt til sportsaktiviteter som cykling og løb. Et udvalg af sikkerhedsbriller tilbydes også i dette materiale for at beskytte dine øjne på arbejdet eller i hjemmet GUMMI SOLBRILLER Gummi er det mest overkommelige stelmateriale og det mindst tilbøjelige til at gå i stykker. Med mange farver og rabatmuligheder at vælge imellem, er vores brugerdefinerede gummisolbriller også tilgængelige i børnestørrelser og giver fantastiske gaver til messer, universitetscampusser, firmaskovture og meget mere.

Hvilke typer solbriller til personlig tilpasning er tilgængelige?

De mest populære typer solbriller går aldrig af mode: Aviator, Malibu AVIATOR SUNBRILLES Aviator solbriller er en klassisk og tidløs stil. De fleste af vores brugerdefinerede aviator-briller har en tynd metalramme og fås i forskellige prismuligheder, fra rabatbriller til designermærker som Ray-Ban. Hvis du leder efter unikke muligheder, så sørg for at tjekke vores spejlflyverbriller, der fås i fem farver. MALIBÚ SOLBRILLER Malibu er den mest populære stil af solbriller takket være dens alsidighed og sjove faktor. Vores tilpassede Malibu-solbriller fås i neon, tofarvet, skildpadde og mere. For at give dit brand optimal eksponering, prøv vores mulighed for fuld linseudskrivning - sjovt til sportsbegivenheder og fester! Vi tilbyder også denne style i børnestørrelser til en fantastisk pris, så du kan finde det perfekte par til alle til enhver begivenhed.

Hvilke andre overvejelser skal jeg tage hensyn til, når jeg køber personlige solbriller?

Solbriller med fuld farvetryk: Vi tilbyder et udvalg af solbriller med fuld farvetryk, så dit logo kan vises på begge linser. Disse sjove briller er det perfekte supplement til enhver sportsbegivenhed, fest eller klub, og vil fange alles øjne.Glow in the dark: Vores glow in the dark-briller fås i flere farver og til en overkommelig pris. De er perfekte til enhver form for aftenbegivenhed. Sammenfoldning: Denne stil er perfekt til rejser eller livsstilen på farten, da de passer i en lomme.Farveskift: Disse unikke briller skifter farve, når de udsættes for sollys. sol, startende som hvid og skifter til gul, lilla, pink, blå eller orange.

Hvad er den mest almindelige brug af brugerdefinerede solbriller til salgsfremmende formål?

Salgsfremmende solbriller bruges mest som gaveartikler, især om sommeren. Ifølge Marc bestiller virksomheder ofte disse salgsfremmende produkter til sportsbegivenheder. Solbriller er dog en god gave så længe der kan udleveres noget.

Har reklamebriller UV-beskyttelse?

Det er vigtigt, at solbriller har det påkrævede minimum UV-beskyttelsesfilter. På den måde vil vi have beskyttelse mod solens UVA-stråler, der er skadelige for synet. I produktbeskrivelsen angiver vi den UV400 beskyttelse, som brillerne har.

Er det nyttigt at give solbriller som gave med virksomhedsreklamer?

Solbriller er en billig og original personlig firmagave. Da de er en meget praktisk detalje, både i arrangementer og kongresser samt bryllupper, nadver og fester af enhver art, kan de bruges som et merchandising-element for virksomheder inden for enhver sektor. Virksomheder giver ikke kun solbriller væk i sommersæsonen, men er efterspurgt hele året rundt.