DKK

Grundlæggende reklamepenne

Filter  
Kategori  
Colores  
Eco  
Marca  
 1. Alexluca 2
 2. XD Collection 5
Envio  
0
Vores anbefalingerVores anbefalinger
Alle kategori produkter
Faldende orden

Varer 1-36 af 213

Side
 1. gennemsigtig pen
  Pris fra 0,82 kr /enhed
 2. Økologisk
  TUBEBAM Bamboo pen
  Pris fra 0,89 kr /enhed
 3. RIOTOUCH Stylus Pen
  Pris fra 0,97 kr /enhed
 4. Økologisk
  SUMATRA Bamboo Automatisk Kuglepen
  Pris fra 1,41 kr /enhed
 5. Økologisk
  RIO RPET Kuglepen i RPET
  Pris fra 1,41 kr /enhed
 6. AOSTA kuglepen med gummifinish
  Pris fra 1,64 kr /enhed
 7. Økologisk
  RIO BAMBOO Bambus og ABS pen
  Pris fra 2,89 kr /enhed
 8. HERREÆRE
  Pris fra 0,52 kr /enhed
 9. Bolígrafos básicos blacks con logo vista 1
  Sort kuglepen
  Pris fra 0,30 kr /enhed
 10. Bolígrafos básicos finball con logo vista 1
  Finball pen
  Pris fra 0,30 kr /enhed
 11. elky pen
  Pris fra 0,30 kr /enhed
 12. Britox pen
  Pris fra 0,30 kr /enhed
 13. Bolígrafos básicos toble con publicidad vista 1
  Toble Bogmærke Pen
  Pris fra 0,30 kr /enhed
 14. Banik basic kuglepenne
  Pris fra 0,30 kr /enhed
 15. Kimon kuglepen
  Pris fra 0,30 kr /enhed
 16. Bolígrafos básicos lachem con publicidad vista 1
  Grundlæggende lachem kuglepenne
  Pris fra 0,37 kr /enhed
 17. Grundlæggende Oasis kuglepenne
  Pris fra 0,37 kr /enhed
 18. Fiskok pen
  Pris fra 0,37 kr /enhed
 19. Boder Basic Penne
  Pris fra 0,37 kr /enhed
 20. kific pen
  Pris fra 0,37 kr /enhed
 21. Dexir pen
  Pris fra 0,37 kr /enhed
 22. Lucke kuglepen
  Pris fra 0,37 kr /enhed
 23. Bolmar basis kuglepenne
  Pris fra 0,45 kr /enhed
 24. Haftar Basic Penne
  Pris fra 0,45 kr /enhed
 25. morek grundlæggende kuglepenne
  Pris fra 0,45 kr /enhed
 26. Blå blæk plastik pen
  Pris fra 0,45 kr /enhed
 27. Pen med stor clips til markering
  Pris fra 0,47 kr /enhed
 28. Bolígrafos básicos tori de cartón ecológico con publicidad vista 1
  Økologisk
  Grundlæggende øko-pap tori-penne
  Pris fra 0,45 kr /enhed
 29. Zufer grundlæggende kuglepenne
  Pris fra 0,52 kr /enhed
 30. Bolígrafos básicos yein con impresión vista 1
  Grundlæggende yein penne
  Pris fra 0,52 kr /enhed
 31. Økologisk
  Desok kuglepen
  Pris fra 0,52 kr /enhed
 32. delray pen
  Pris fra 0,52 kr /enhed
Faldende orden

Varer 1-36 af 213

Side
Blandt alle vores personlige kuglepenne har vi i Garrampa forskellige modeller af grundlæggende reklamepenne , en perfekt og nyttig gave til at gøre din virksomhed kendt. I forskellige farver, størrelser og modeller; personliggør en af ​​vores reklamepenne med dit logo og drag fordel af dens overkommelige pris til at skabe den perfekte detalje til messer eller begivenheder.  Find penne lavet af blandt andet plastik, metal, træ, naturlig kork eller hvedestok . Leder du efter klassiske kuglepenne for livet? Tøv ikke længere og find dit skrivetilbehør blandt vores basale reklamepenne.

Basic og klassiske kuglepenne med dit logo


Fra Garrampa har vi det klart: Den ideelle måde at tage din virksomhed med overalt på planeten er ved at bruge en af ​​vores grundlæggende reklamepenne.  Vælg den model, der overbeviser dig mest, da denne klassiske gave er super anvendelig og altid vellykket. For eksempel: hvis du har din egen virksomhed, har vi hos Garrampa forskellige personlige kuglepenne til virksomheder, så disse kan give til deres kunder, leverandører eller medarbejdere; mens de promoverer deres eget branding Hvad venter du på for at personliggøre en af ​​vores grundlæggende reklamepenne?  Få en af ​​vores logotrykte penne nu og gør brug af silketryk. En perfekt måde at annoncere og gøre dig kendt på. Desuden er logopenne perfekte til alle slags begivenheder : fra en konference til en masterclass; gennemgår en snak. En kuglepen er altid velkommen og endnu mere i situationer af denne art, hvor du kan lette deltagernes noter, mens du promoverer dit brand.

Klassiske og grundlæggende trykte kuglepenne


Hvorfor købe nogen af ​​Garrampas basale reklamepenmodeller? Meget simpelt: udover at have dem i forskellige farver (fra klassikere som blå, sort eller rød; går igennem gul, grøn, pink, orange eller lilla) og materialer (genanvendelige, i plastik, metal osv.);  kuglepenne er en detalje til en god pris og nem at personliggøre . Din stil kan ses afspejlet i dette meget praktiske værktøj. Gør ham til symbolet på din virksomhed. Vælg den, der passer bedst til dig, og skab den perfekte gave. Dine kunder vil bruge dine reklamepenne og tage dem med overalt, på den anden side fungerer vores salgsfremmende kuglepenne også på andre arbejdspladser såsom akademier. Kan du forestille dig dine elever med en af ​​vores personlige reklamepenne?  Oplev tilbuddet i personlige kuglepenne, som vi har hos Garrampa.

Ofte stillede spørgsmål om Grundlæggende kuglepenne

Hvad er fordelene ved at give personlige kuglepenne som gave?

Vi bliver aldrig trætte af at sige det: Selvom vi lever i en digital tidsalder, hvor tastaturet hersker, går penne aldrig af mode . De har været, er og vil altid være et effektivt værktøj til at annoncere for begivenheder eller aktiviteter. Derfor, hvis du leder efter den perfekte salgsfremmende gave til en messe, vil du gerne gentage en ny forretning, eller du vil underholde dine loyale kunder eller medarbejdere;  personlige basispenne er det rigtige element. Hvem er ikke begejstret for personlige basispenne med navne? Og de er den perfekte detalje: Vores basale reklamepenne er meget billige, men bevarer kvaliteten af ​​produktet, ligesom det er et virkelig nyttigt objekt for enhver virksomhed, enhed eller forening. At underskrive dokumenter, tage notater i møder, lave regnskaber ... at have kuglepenne på kontoret er praktisk, mens det er et langtidsholdbart reklamemedie. Kampagnepennen er en bestseller Etableret i kommerciel enhedsindustri. Oplev vores udvalg af entry-level højkvalitets reklamepenne til en mere end rimelig pris nu.

Hvad er de mulige personaliseringsteknikker for grundlæggende reklamepenne?

For at personliggøre vores grundlæggende reklamepenne bruger vi forskellige trykteknikker. Alt vil afhænge af det materiale, som den pågældende kuglepen er lavet med. På denne måde vil vi rådgive dig: om du beslutter dig for at købe plastik kuglepenne, i metal eller en af ​​vores økologiske linje;  vi guider dig til den korrekte type tryk. Nogle eksempler på vores teknikker til at tilpasse vores grundlæggende reklamepenne er: lasergravering, digitaltryk, serigrafi eller bloktryk. Hvis du har spørgsmål, forslag eller kommentarer, tøv ikke med at kontakte. Vores specialiserede team vil besvare alle dine spørgsmål.

Hvilke modeller af grundlæggende reklamepenne kan du vælge imellem?

Hos Garrampa er vi kendt for at have en bred vifte af basale reklamepenne. Vi har dem i alle pantone farver, med en tryk- eller drejemekanisme, i en gaveæske, i forskellige materialer som metal, plastik eller træ; samt genanvendelige materialer.. Blandt vores kuglepenne til firmagaver skiller de kuglepenne, der er designet til touchskærme eller kuglepenne med laserpointer sig ud, ideel til præsentationer og møder med chefen eller kollegaerne. De personlige kuglepenne i dette afsnit er resultatet af et omhyggeligt udvalg af kvalitetsskrift og materialer. Vi ved, at hvis en pen ikke skriver godt, eller dens betjening er irriterende for brugeren, vil den ikke blive brugt. Af denne grund hos Garrampa tager vi vores arbejde seriøst og søger at designe kuglepenne med en dobbelt pligt : for det første deres glatte og behagelige skrift og for det andet en blændende æstetik. Ved du hvorfor du skal bestille kuglepenne på vores hjemmeside?

Hvordan fortsætter jeg med at købe mine personlige kuglepenne?

Ved du ikke, hvordan du får fat i en af ​​vores grundlæggende reklamepenne? Bare rolig, vi fortæller dig alt på et øjeblik. Det er meget enkelt at købe dine billige personlige kuglepenne. Du skal kun bruge et par klik, og voila! Først skal du vælge de penmodeller, der passer bedst til dine behov.  Vælg farven, typen, materialet, udskrivningspositionen samt mængden. Upload derefter filen og tilpas din grundlæggende reklamepen. Efter dette trin skal du vente på prøve virtuel lavet af vores grafiske team. Tjek venligst, at vores forslag passer til din idé. Først når du virkelig er tilfreds, starter vi produktionen af ​​dine reklamepenne. Har det været klart for dig? Gå videre med din ordre!