DKK

Billig annoncering Touch Pointer penne

Filter  
Kategori  
Colores  
Eco  
Marca  
 1. Antonio Miro 2
Envio  
0
Vores anbefalingerVores anbefalinger
 1. Økologisk
  RECYTOUCH Pap touch pen
  Pris fra 0,67 kr /enhed
Alle kategori produkter
Faldende orden

Varer 1-36 af 81

Side
 1. Økologisk Anbefalet
  RECYTOUCH Pap touch pen
  Pris fra 0,67 kr /enhed
 2. RIOTOUCH Stylus Pen
  Pris fra 0,97 kr /enhed
 3. Aluminium kuglepen med touch pointer
  Pris fra 1,56 kr /enhed
 4. Speciel aluminiumspen til lasergravering
  Pris fra 2,11 kr /enhed
 5. Rulets Kuglepen
  Pris fra 0,30 kr /enhed
 6. haspor touch stylus penne
  Pris fra 0,45 kr /enhed
 7. Plast drejelig kuglepen med stylus
  Pris fra 0,52 kr /enhed
 8. Rondex metal touch stylus penne
  Pris fra 0,60 kr /enhed
 9. naitel touch stylus penne
  Pris fra 0,60 kr /enhed
 10. nilf touch stylus penne
  Pris fra 0,67 kr /enhed
 11. Økologisk
  Miljøvenligt karton end touch-penne
  Pris fra 0,67 kr /enhed
 12. sagursilver touch stylus penne
  Pris fra 0,67 kr /enhed
 13. Zalem touch pointer penne
  Pris fra 0,67 kr /enhed
 14. Tesku Stylus Pen
  Pris fra 0,67 kr /enhed
 15. motul touch stylus penne
  Pris fra 0,74 kr /enhed
 16. lovit touch stylus penne
  Pris fra 0,74 kr /enhed
 17. miclas touch stylus penne
  Pris fra 0,74 kr /enhed
 18. Vamux Stylus Pen
  Pris fra 0,74 kr /enhed
 19. pegepen
  Pris fra 0,74 kr /enhed
 20. Bolígrafos puntero táctil sagur con logo vista 1
  sagur touch stylus penne
  Pris fra 0,74 kr /enhed
 21. pegepen
  Pris fra 0,74 kr /enhed
 22. Kostner Stylus Pen
  Pris fra 0,74 kr /enhed
 23. sagurwhite touch stylus penne
  Pris fra 0,74 kr /enhed
 24. Balty Stylus Pen
  Pris fra 0,74 kr /enhed
 25. lombys touch stylus penne
  Pris fra 0,74 kr /enhed
 26. Barrox touch stylus penne
  Pris fra 0,82 kr /enhed
 27. Syrien kuglepen
  Pris fra 0,97 kr /enhed
 28. Bolígrafos puntero táctil heban con impresión vista 1
  heban touch stylus penne
  Pris fra 1,04 kr /enhed
 29. Alzar Pointer Pen
  Pris fra 1,12 kr /enhed
 30. Roterende pegepen
  Pris fra 1,19 kr /enhed
 31. Kuglepen med oplyst logo
  Pris fra 1,26 kr /enhed
 32. Parlex Stylus Pen
  Pris fra 1,34 kr /enhed
 33. Besk Stylus Pen
  Pris fra 1,34 kr /enhed
 34. Bolígrafos puntero táctil duser de metal vista 1
  Duser Stylus Pen
  Pris fra 1,34 kr /enhed
 35. byzar metal touch stylus penne
  Pris fra 1,41 kr /enhed
Faldende orden

Varer 1-36 af 81

Side
Teknologien er kommet for at blive, den er en realitet. Derfor er vores personlige kuglepenne med touch-pointer, hvad du ledte efter . Nyd dualiteten ved at skrive på papir og gøre det på en tablet eller på din mobil med det samme skrivetilbehør. En pen med en touch-pointer er muligvis en af ​​de mest praktiske genstande der findes. På den mest behagelige og hygiejniske måde kan du tjekke mailen på din enhed, mens du skriver fysiske noter i din dagsorden. Garrampa touch-penne er for dig: antibakterielle, med etui, i forskellige farver, metalliske eller endda med en matchende USB.  Find din model her blandt alle vores billige reklamepenne med touch pointer.

Touch screen penne med dit logo trykt


Kuglepenne med en taktil pegepind er et vigtigt element på kongresser, messer og selvfølgelig på kontoret. Denne type kuglepenne med en taktil gummi er blevet et meget efterspurgt værktøj, både af arbejdere og af almindelige brugere, der surfer på internettet og har brug for at lave en anmærkning i øjeblikket. Derfor viser vi dig fra Garrampa alle vores billige reklame-touch pointer-penne. Den optimale måde at give to produkter i ét , hvilket får dine kunder til at forvandle denne vare med dit logo til en daglig essentiel. Opdag, hvordan du fusionerer digitalt med en af ​​vores personlige kuglepenne , gennem vores brede udvalg af tablet touch-penne. Den bedste måde at lette præcisionsarbejde på vores berøringsskærme.

Salgsfremmende tabletpenne


Først og fremmest skal det bemærkes, at penne med en berøringsmarkør ikke ridser skærmen på elektroniske enheder ; Tværtimod beskytter disse typer kuglepenne den under brugen. På denne måde bliver de en af ​​de bedst mulige gaver til venner og andre bekendte . For eksempel, hvis du har tænkt på at afgive din ordre på billige reklameberøringspenne til salgsfremmende formål, har du fået en god idé. Disse kuglepenne vil vise dit logo og din kontaktperson ved hjælp af silketryksteknikken. Hvad venter du på for at komme i kontakt? Find din metal-, pap- eller plastikpen nu.  Hos Garrampa kan du vælge det materiale, der passer bedst til dit brandimage. Giv nu den mest alsidige pen på markedet, og som du helt sikkert vil få succes med.

Ofte stillede spørgsmål om Berøring af pegepenne

Hvorfor give personlige touch screen-penne som gave?

Personlige touch-penne er specielle reklamepenne , der på hovedet eller spidsen har en gummipude kaldet en touch pointer. Denne gummiberøring giver dig mulighed for at interagere med berøringsskærmene på tablets, computere og smartphones. Derfor har brugerdefinerede touch screen penne dobbelt funktionalitet. Vi mener, at vi ikke tager fejl, hvis vi siger, at disse kuglepenne er rettet mod alle typer mennesker . Og det er, at alle har, uden at gå længere, en smartphone. Derfor er det uden tvivl en vindende kombination at kombinere en klassisk pen til skrivning med brugen af ​​et berøringspunkt til elektroniske enheder. Endelig skal det bemærkes, at da de er innovative og teknologiske reklamepenne ; Vores billige reklame-touch pointer-penne er højt værdsat af alle og har en større effekt, når de leveres til kunderne. Disse kuglepenne, som en forretningsgave, er de bedste.

Hvilke materialer er den personlige touch screen pen lavet af?

Den vigtigste egenskab ved disse reklamepenne er deres berøringspanel : en del, der kan tilpasses til enhver type pen. Hvis du kigger i vores katalog, vil du kunne se, at du inden for denne kategori har kuglepenne i aluminium, plast, genbrugspap, kraftpapir og endda bambus.På denne måde kan du give et touch skærmblyant uden at skulle opgive det materiale, der interesserer dig mest. En reklamepen til at personliggøre med dit logo, som vil hjælpe dig med at beskrive det reklamebudskab, du ønsker at formidle til dit publikum på den bedst mulige måde. Faktisk, hvis din virksomhed har forpligtet sig til bæredygtighed, tilbyder vi dig Miljøvenlige kommercielle kuglepenne . Også, hvis du leder efter et smart billede; vores stilfulde og sofistikerede specialtilpassede kuglepenne i høj kvalitet er til dig. Selvom vi også har en bred vifte af enkle og billige reklamepenne.

Hvornår er det bedre at give touchscreen-kuglepenne et reklamemæssigt præg?

Logo- og pegepenne er en trend. Disse typer af personlige penne tillader adræt interaktion med berøringsskærmenheder, mens de stadig er en populær firmagave, der tilpasser sig forskellige typer situationer.  Denne form for salgsfremmende gave er ideel til at uddele ved begivenheder af enhver art: stævner, kongresser, foredrag, åbne dage i skoler og universiteter ... Også, hvis du tilføjer nogen af ​​ vores personlige notesbøger , kombinationen er perfekt. Deltagere i disse arrangementer vil være i stand til at tage noter, uden at skulle have noget med hjemmefra. Ligeledes, som vi nævnte tidligere, er vores kuglepenne med firmalogo essentielle på ethvert kontor . Ikke kun som en gave til kunderne, men medarbejderne vil selv kunne gøre brug af disse logopenne i deres daglige aktiviteter.

Hvordan personliggør man touchscreen-penne?

For at personliggøre dine kommercielle kuglepenne hos Garrampa har du 3 forskellige trykteknikker (lige nu vil vi forklare dig dem). Men før det skal det tages i betragtning, at ikke alle trykteknikker er tilgængelige for alle modeller, da de afhænger af pennens fysiske egenskaber. Først og fremmest finder vi screen print . Skærmtrykte kuglepenne trykkes ved hjælp af denne klassiske og billige trykteknik, der bruges til at personliggøre en lang række reklamegenstande. Serigrafi gør det muligt at indlejre logoet langs kroppen af ​​den salgsfremmende pen efter eget valg, du kan tilføje op til 4 staffagefarver! På den anden side er en variant af serigrafi cirkulært serigrafi , som tillader en 360º monokrom udskrivning til at vikle rundt om pennens krop. Denne teknik er meget nyttig til logoer, der næppe ville være synlige, hvis de er tilpasset til lodret tryk. Endelig til træ- og aluminiumsmodeller er der mulighed for lasergravering . Den nyeste teknologi, der tilbyder en mere elegant og holdbar professionel finish.