DKK

Brugerdefinerede kortærmede t-shirts

Filter  
Kategori  
Genero  
Colores  
Eco  
Marca  
 1. B&C 26
 2. Fruit of the Loom 17
 3. Gildan 15
 4. Keya 18
 5. ROLY 37
 6. Russell 4
 7. Stanley Stella 52
 8. Premier 2
 9. Kariban 40
 10. Sol's 20
Envio  
Talla  
1-2
3-4
5-6
7-8
9-10
11-12
13-14
15-16
2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
5XL
Bebe
0
Vores anbefalingerVores anbefalinger
 1. Camisetas manga corta roly atomic 150 de 100% algodón vista 2
  T-shirt ATOMIC 150 Man
  Pris fra 8,11 kr /enhed
Alle kategori produkter
Faldende orden

Varer 1-36 af 270

Side
 1. Camisetas manga corta roly atomic 150 de 100% algodón vista 2
  Anbefalet
  T-shirt ATOMIC 150 Man
  Pris fra 8,11 kr /enhed
 2. Camisetas manga corta roly teckel de 100% algodón con logo vista 2
  T-shirt Gravhundemand
  Pris fra 13,69 kr /enhed
 3. Camisetas manga corta roly cies de 100% algodón vista 1
  CIES unisex T-shirt
  Pris fra 14,36 kr /enhed
 4. Camisetas manga corta roly fox de poliéster vista 1
  Kortærmede roly fox polyester t-shirts
  Pris fra 15,25 kr /enhed
 5. T-shirt STAFFORD unisex
  Pris fra 16,34 kr /enhed
 6. Camisetas manga corta roly laurus mujer de 100% algodón para personalizar vista 1
  T-shirt LAURUS WOMAN Kvinde
  Pris fra 16,37 kr /enhed
 7. Camisetas manga corta roly terrier de 100% algodón con impresión vista 1
  TERRIER Unisex T-shirt
  Pris fra 16,89 kr /enhed
 8. Camisetas manga corta roly akita de poliéster con publicidad vista 1
  Kortærmede roly akita polyester t-shirts
  Pris fra 18,45 kr /enhed
 9. Camisetas manga corta roly dominica mujer de 100% algodón con logo vista 1
  T-shirt DOMINICA Kvinde
  Pris fra 18,45 kr /enhed
 10. Camisetas manga corta roly belice mujer de algodon vista 1
  T-shirt BELIZE Kvinde
  Pris fra 20,76 kr /enhed
 11. Camisetas manga corta roly maya mujer de poliéster con logo vista 1
  T-shirt MAYA Kvinde
  Pris fra 21,28 kr /enhed
 12. Økologisk
  GYLDN Unisex T-shirt
  Pris fra 21,73 kr /enhed
 13. Camisetas manga corta roly baku de poliéster vista 1
  Roly baku polyester kortærmede t-shirts
  Pris fra 24,18 kr /enhed
 14. JOPLIN t-shirt
  Pris fra 41,81 kr /enhed
 15. Camisetas manga corta roly baby de 100% algodón para personalizar vista 3
  Babytøj BABY
  Pris fra 13,02 kr /enhed
Faldende orden

Varer 1-36 af 270

Side
Personlige kortærmede t-shirts er den gave, der triumferer, uanset hvor du går. En direkte måde at annoncere for din virksomhed eller virksomhed til et stort publikum. Hos Garrampa ved vi, at de er den bedste måde at overraske kunder eller dine medarbejdere på. Til forretningsarrangementer, firmaudflugter såsom julefrokost eller teambuilding-aktiviteter: Det er altid en god idé at give personlige kortærmede t-shirts til kunder eller medarbejdere. Af denne grund har vi hos Garrampa alle slags modeller i forskellige farver og former.  Runde, V-formede eller V-formede halse, originale dame- og herre-t-shirts også; ikke at forglemme vores udvalg af korte t-shirts til piger eller drenge. Sidstnævnte type tilpassede kortærmede t-shirts er perfekte til lejre, fødselsdagsfester eller skoler. Vælg stilen og farven på din tilpassede t-shirt. Husk at du har forskellige muligheder for størrelser og ærmer, samt nuancer.  Find din personlige kortærmede t-shirt i Garrampas onlinekatalog.

Kortærmede t-shirts til mænd og kvinder


Vi har kortærmede t-shirts til mænd og kvinder.  Et krav eller en salgsfremmende gave, perfekt til at dele med dine kunder, leverandører eller medarbejdere. Faktisk kan de være en del af selve arbejdsuniformen eller reservere dine personlige kortærmede skjorter til særlige lejligheder. Du bestemmer!Fra Garrampa tilbyder vi dig et stort antal modeller af personlige kortærmede t-shirts, så du kan vælge den, der passer bedst til dig.  Lav originale designs eller inkorporer dit slogan eller logo som helt sikkert vil klæde mere end én person. Og det er, at vores salgsfremmende kortærmede t-shirts er ideelle til at dele med venner : ved bryllupper, polterabender, klubber, ture ... enhver lejlighed er god til at personliggøre din skjorte! Derudover er det for et sportscenter, et akademi eller en klub også en god reklameidé blandt dets medlemmer.

Kortærmede t-shirts i bomuld


Bomuld er en meget behagelig og blød naturfiber. Derudover er det et åndbart, slidstærkt stof, velegnet til vaskemaskiner og billigt. Af denne grund stoler vi hos Garrampa på dette råmateriale: fordi dets fordele er mange. Faktisk er vores personlige kortærmede t-shirts i bomuld den mest nyttige måde at fange dit slogan eller firmalogo på. > Derfor er det en ressource, der er meget brugt til at sponsorere alle slags begivenheder: messer, kongresser, koncerter, festligheder, sportsløb ... Din personlige kortærmede t-shirt i bomuld kan også være en fantastisk gave til kunder eller leverandører.  Giv det i lodtrækninger eller inden for køb eller ordrer. Derudover kan vores personlige bomulds t-shirts indgå som en velkomstgave til dine medarbejdere. Og lad alle bære dit brand!

Kortærmede t-shirts til kvinder


Dit design på dine kortærmede reklame-t-shirts til kvinder. Vi har ikke kun klassikerne Basic bomulds t-shirt designs med rund halsudskæring, hvis ikke kan du printe dine salgsfremmende kortærmede t-shirts til kvinder med V-hals, bådhals eller også specifikke modeller, hvor skjorten har bare skuldre. Vi har også salgsfremmende t-shirts uden tilpasset snit og med rørformet stof til at printe din reklame nemmere. Modellerne af kortærmede salgsfremmende t-shirts til kvinder adskiller sig fra resten ved at have en form, der gør det muligt at montere dem i taljen og hofterne.

Kortærmet bomulds-t-shirt til mænd
h2>
Der er brugerdefinerede kortærmede unisex t-shirts med en tung vægt, som er meget brugt til at printe designs med silketryk, der kræver flere lag blæk, da de tåler adskillige omgange meget godt givet tykkelsen af bomuldsstof. Hvis du foretrækker at vælge mere basale kortærmede skjorter, kan du bruge dem med lavere vægt og bruge dem til specifikke formål såsom kampagner eller fester. Med vores online katalog er det meget nemt at bestille dine personlige kortærmede t-shirts til mænd. Hvis du ønsker det, har vi også unisex-modeller.

Personlige kortærmede børne-t-shirts
Blandt vores udvalg af kortærmede reklame-t-shirts til drenge finder du en bred vifte af størrelser Tilbud til alle aldre: fra baby-t-shirts til 16-årige drenge-t-shirts Vælg den, du bedst kan lide blandt de modeller, vi har af reklame-t-shirts til piger med tilpasset snit til taljen, V-udskæringen eller den runde hals, i farverne ensfarvet og kombineret, for at skabe din reklame-t-shirt, der matcher farverne på dit design eller logo. Derudover, så de dyrker sport uden at forsømme komforten af ​​bomuld, kan du vælge modellerne af børne-reklame-t-shirts.

Ofte stillede spørgsmål om Kortærmede t-shirts

Hvor mange størrelser af kortærmede t-shirts tilbyder I?

Hos Garrampa har vi forskellige størrelser til kortærmede t-shirts til mænd og kvinder. I det første tilfælde er vores personlige kortærmede t-shirts til mænd tilgængelige fra størrelse S til XXXL, alt vil afhænger af den valgte model Når det derimod kommer til denne type online dame-t-shirts, har vi størrelser fra XS til XXL til dig (det vil også afhænge af modellen) Tjek ud af vores størrelsesguide og sørg for at bestille din rigtige størrelse. Gå ikke glip af din personlige kortærmede t-shirt! Derudover har vi børnestørrelser: børnestørrelser fra XS til XL.

Er det muligt at udskrive de brugerdefinerede kortærmede t-shirts dobbeltsidet?

Ja selvfølgelig!  I Garrampa er det muligt at udføre et dobbeltsidet print. Derudover er dette tilgængeligt i enhver type inkjet printet t-shirt, som du vælger. Hvad venter du på for at få din billige personliggjorte t-shirts Kortærmet? Til sommeren, fitnesscentret eller simpelthen for at gå til mode.  Oplev udvalget af personlige kortærmede t-shirts!

Er der en minimumsbestilling på tilpassede kortærmede t-shirts med korte ærmer?

Overvejer du at afgive en ordre til din familie eller nærmeste venner? Vær ikke urolig!  Garrampas minimumsbestilling er 5 enheder. Få dine personlige kortærmede t-shirts online nu!

Hvilket materiale vil min personlige kortærmede t-shirt være lavet af?

Leder du efter billige specialdesignede kortærmede t-shirts? Garrampa er din hjemmeside! Og vi vil give dig gode nyheder: alle vores kortærmede t-shirts med specialdesignet print er lavet af bomuld. Bomuld er en naturlig fiber, let, allergivenlig og modstandsdygtig over for krympning.

Hvordan kan jeg vaske min personlige kortærmede t-shirt?

Du har heldet med dig: du kan bruge vaskemaskinen, men den skal have en lav temperatur. Vi anbefaler, at du ikke glemmer at vaske din skjorte med vrangen ud for at forhindre, at printet bliver ødelagt. Derudover kan du bruge klorfrit blegemiddel Det skal bemærkes, at personlige kortærmede skjorter ikke kan tumles. For også at holde din kortærmede t-shirt personlig som ny, undgå at stryge det trykområde, hvor grafikken er placeret.